Το κορίτσι του Justin Bieber μίλησε: «Δεν με έχουν συλλάβει πέντε φορές»

Δηλώνει φοιτήτρια που ζει μια απλή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Το κορίτσι του Justin Bieber μίλησε: «Δεν με έχουν συλλάβει πέντε φορές»

Η Chantel Jeffries, η εντυπωσιακή ξανθιά που καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα που η αστυνομία συλλάμβανε τον Justin Bieber και είδε τις sexy φωτογραφίες της να κοσμούν πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει το όνομά της.

chantell1.jpg

«Έχω εκπλαγεί από τα όσα αρνητικά έχουν ακουστεί για μένα από τα media. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε πάρα πολύ αναστατωμένοι με όλες αυτές τις ψεύτικες κατηγορίες που έχουν δημοσιευτεί και αφορούν στο… “εγκληματικό” μου παρελθόν», δήλωσε η Chantel.

Μάλιστα δηλώνει ότι τίποτα από όσα γράφτηκαν για το πρόσωπό της δεν ισχύουν, τονίζοντας ότι είναι ένα απλό κορίτσι που δεν ήξερε τι σήμαινε δημοσιότητα.

Chantel-Jeffries1-1a.jpg

«Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Δεν έχω συλληφθεί πέντε φορές όπως έχει γραφτεί, ούτε και είμαι ένοχη για σωματική επίθεση εναντίον του οποιουδήποτε. Αυτό που μου συνέβη ήταν λάθος. Θέλω ο κόσμος γενικά και τα media ειδικά να σκεφτούν τις συνέπειες που έχουν τα σχόλιά τους στη ζωή μου. Ειδικά όταν τα σχόλια αυτά είναι ανακριβή», πρόσθεσε.

Μόνο παραβάσεις του ΚΟΚ έχει το ποινικό μητρώο της Chantel καλέ, όπως λένε οι δικηγόροι της, ενώ η ίδια δηλώνει ότι πάντα ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

justin-bieber-chantel-jeffries.jpg

Πάντως, κουτί της ήρθε το θεματάκι με τον Bieber, αφού και σε εκπομπή του NBC θα εμφανιστεί και οι παπαράτσι την εμφανίζουν πλέον ως το κορίτσι του super star. Αφήστε που δεν την χαλάει και καθόλου που μιλούν όλοι για εκείνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top