ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ιωάννα Λίλη αποκαλύπτει αν χωρίζει!

Τι λέει για τα περί κρίσης στον γάμο της με τον Ζαγοράκη;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ιωάννα Λίλη αποκαλύπτει αν χωρίζει!

Στις φήμες που θέλουν τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να περνάει κρίση αναφέρεται για πρώτη φορά η Ιωάννα Λίλη και, σε συνέντευξή της, απαντά αν χωρίζουν!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, εδώ και περίπου τρεις μήνες οι φήμες λένε πως το πρώην μοντέλο έχει εγκαταλείψει την συζυγική στέγη, μετά από έντονους καβγάδες καθώς δεν άντεχε το αυστηρό πρόγραμμα που της είχε επιβάλλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

lili1.jpg

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης», λέει η Ιωάννα, που, μαζί με τον Θοδωρή, έχουν στείλει εξώδικο για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως εγκατέλειψε την «λαμπερή» καριέρα της εξαιτίας του γάμου, η πρώην Playmate -που από τις 3 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζει καθημερινή, απογευματινή εκπομπή στο «Μακεδονία TV»- απαντά: «ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι σενάρ��α θέλει! Η απόφαση να μείνω εκτός ήταν συνειδητή. Ήθελα να είμαι δίπλα στα παιδιά μου τα πρώτα τους χρόνια».

lili4.jpg

«Είμαι ερωτευμένη με τον άνδρα μου», συνεχίζει η Ιωάννα και παραδέχεται ότι υπάρχει ζήλια με μέτρο και από τις δύο πλευρές, αλλά και πως, στα οχτώ χρόνια που είναι μαζί με τον Θοδωρή, υπήρξαν δυσκολίες: «η πιο δύσκολη στιγμή σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου μας ήταν την εποχή που πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε καθημερινά μέσα στα γήπεδα, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί σε άλλους καθημερινούς ρυθμούς. Η παρουσία η δική μου και των παιδιών βοήθησε πάρα πολύ ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά».

lili3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top