ΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΕΡΩΤΑ: Χεράκι-χεράκι στο Κολωνάκι Θεοφανία Παπαθωμά-Γρηγόρης Πετράκος

ΔΕΙΤΕ τα τρυφερά τους ενσταντανέ στη μέση του δρόμου-ΦΩΤΟ

ΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΕΡΩΤΑ: Χεράκι-χεράκι στο Κολωνάκι Θεοφανία Παπαθωμά-Γρηγόρης Πετράκος

Μπορεί Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος να μην έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τη σχέση τους, όμως οι φωτογραφίες με τους δυο τους σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, πως ηθοποιός και τραγουδιστής, ζουν έναν τρελό έρωτα.

papath1.jpg
Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η 41χρονη πρώην σύζυγος του Πασχάλη Τσαρούχα, τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον 38χρονο, πρώην σύντροφο της Τάμτα.

papa2.jpgpapa3.jpg
Οι παπαράτσι, τσάκωσαν το ερωτευμένο ζευγάρι το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου στο Κολωνάκι, να περπατά χεράκι χεράκι.

papa5.jpgpapa6.jpg
Οι δυο τους, συναντήθηκαν γύρω στη 1:30 το μεσημέρι στην πλατεία Κολωνακίου, και στη συνέχεια έφτασαν περπατώντας αγκαλιασμένοι στην οδό Σκουφά, μέχρι την εκκλησία του Διονυ��ίου Αεροπαγίτου, όπου αφού προσκύνησαν, στη συνέχεια αναχώρησαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

papa7.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι δυο τους δεν είχαν μάτια γι΄άλλον, ενώ όχι μόνο δεν έκρυβαν τον έρωτα τους, αλλά ήταν και ιδιαίτερα διαχυτικοί, αφού δεν δίστασαν ν΄αγκαλιαστούν για αρκετά λεπτά, στη μέση της πλατείας Κολωνακίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top