Έλληνας ηθοποιός βρήκε καταφύγιο στο Σπίτι του Ηθοποιού

Έμεινε στο δρόμο από τα χρέη και κάνει πλέον νέο ξεκίνημα

Έλληνας ηθοποιός βρήκε καταφύγιο στο Σπίτι του Ηθοποιού

Ο Νίκος Ζιάγκος την δεκαετία του ’80 ήταν από τους πιο γνωστούς ζεν πρεμιέ που έκαιγε καρδιές στο πέρασμά του. Η ζωή όμως του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, με αποτέλεσμα πλέον να ζει, όπως και πολλοί άλλοι στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός μετακόμισε τον περασμένο Οκτώβριο, ύστερα από μεσολάβηση της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, που ενημέρωσε την Άννα Φόνσου για την κατάσταση του συναδέλφου της.

«Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά», είπε ο ηθοποιός.

Αυτό που τον ανάγκασε όμως να μείνει πολύ καιρό εκτός δουλειάς ήταν ένα σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι.

ziagkos_h_596_355.jpg

Μάλιστα αναγκάστηκε να πει ψέματα στους γιατρούς ότι έχει ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, διαφορετικά δεν θα τον χειρουργούσαν.

Πάντως ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι περνά πολύ όμορφα στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου έχει βρει δυο, τρεις φίλους από τα παλιά και νιώθει ότι ζει τα φοιτητικά του χρόνια.

Ο Νίκος Ζιάγκος όμως αναφέρθηκε και στον μεγάλο Γογλοθά που ανέβηκε μαζί με τον γιο του, ο οποίος έδωσε τη δική του μάχη με τα ναρκωτικά.

«Με τη γυναίκα μου χωρίσαμε έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου μας. Εκείνη ξαναπαντρεύτηκε με έναν φίλο μας και έκανε άλλα δύο αγόρια. Κάποια στιγμή άρχισαν οι προστριβές στο σπίτι και ο γιος μου πήγε να μείνει με τη γιαγιά του. Έμπλεξε με κακές παρέες και άρχισε να παίρνει ουσίες. Τον πήγα 18 μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους στην Ισπανία. Όλο αυτό το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του», είπε.

Πάντως παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος Ζιάγκος δεν το βάζει κάτω. Ετοιμάζει ήδη ένα σενάρ��ο για μια κωμική ταινία που θα αναφέρεται και στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top