Αποκλειστικό star.gr: Ένταση και διαξιφισμοί σε συναυλία του Γ. Πλούταρχου και του Μ. Πλέσσα

Έξαλλη θεα��ής διαμαρτυρήθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της συναυλίας

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή συναυλία του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πλούταρχου στο Π��λλάς, όταν μια από τους θεατές εξέφρασε έντονα την αντίδρασή της για το γεγονός ότι μαζί με τον τραγουδιστή, συμμετείχε στην συναυλία και η Τουρκάλα τραγουδίστρια Φιντέ Κοκσάλ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μίμης Πλέσσας κατά τη διάρκεια της συναυλίας ανέφερε ότι αγαπάει πολύ τη Μικρά Ασία. Αποκάλυψε μάλιστα ότι σε ένα ταξίδι του στη Σμύρνη, ενώ καθόταν σε ένα μπαρ, τον πλησίασε μία κοπέλα και του ζήτησε να μεταφράσει τα τραγούδια του στα τουρκικά.

Αυτή η κοπέλα ήταν η Φιντέ Κοκσάλ που από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τώρα των ακολουθεί σε όλες του τις συναυλίες.

Προς το τέλος λοιπόν του προγράμματος και λίγο πριν το τελευταίο χειροκρότημα, σηκώθηκε μια θεατής από το κάθισμά της και άρχισε να φωνάζει στον συνθέτη:

«Δεν ντρέπεστε! Εγώ είμαι από την Κύπρο, η πατρίδα μου έχει υποφέρει από τους Τούρκους κι εσείς αντί να βάλετε κάποια από την Κύπρο ή την Ελλάδα να τραγουδήσει, βάζετε μια Τουρκάλα»;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr ο Μίμης Πλέσσας φανερά εκνευρισμένος απάντησε στην γυναίκα ότι αγαπάει πολύ την Κύπρο και ότι έχει δώσει πολλές συναυλίες για το πολύπαθο νησί.

Όταν μάλιστα το κοινό του έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα της είπε φανερά ενοχλημένος:

«Το χειροκρότημά σας είναι η απάντηση στην κυρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top