Πώς σχολιάζει η Βανδή το «λουκέτο» στο σχήμα του Nότη;

Η απάντησή της στις δηλώσεις του περί «πισώπλατης μαχαιριάς»

Πώς σχολιάζει η Βανδή το «λουκέτο» στο σχήμα του Nότη;

Χαλαρά αντιμετωπίζει τις νέες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη περί πισώπλατης μαχαιριάς η Δέσποινα Βανδή, ενώ χαρακτηρίζει προδιαγεγραμμένο το τέλος της συνεργασίας του με το νυχτερινό κέντρο, που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Ήταν η απόλυτη πισώπλατη μαχαιριά, αλλά έχει ένα ελαφρυντικό… Δεν πρέπει να ήταν αυτό που φάνηκε, αλλά κάτι υπάρχει από πίσω... Για μένα η κίνησή της αυτή ήταν λάθος, αλλά από εκεί και πέρα είναι επιλογή της και δικαίωμά της. Θα την κρίνω εκ των υστέρων γι’ αυτό που έκανε», είπε ο τραγουδιστής, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα για τους λόγους που οδήγησαν την συνάδελφό του στην αποχώρηση από το σχήμα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της δημοφιλούς τραγουδίστριας είπαν στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» πως η Δέσποινα δεν θέλει να δώσει καμία συνέχεια στα λεγόμενα του Νότη, καθώς για εκείνη το θέμα έχει τελειώσει οριστικά, μετά την αποχώρησή της.

Όσο αφορά το τέλος της συνεργασίας του Νότη με το «Έναστρον», οι ίδιοι άνθρωποι ανέφεραν πως η Δέσποινα δεν αισθάνεται χαρούμενη, μιας και πολλοί άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά, ωστόσο, θεωρεί πως η εξέλιξη αυτή την δικαιώνει και ήταν προδιαγεγραμμένη, εξαιτίας της συμπεριφοράς του συναδέλφου της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top