«ΒΟΜΒΑ»: τέλος ο Σφακιανάκης από το νυχτερινό κέντρο!

Γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο επιχειρηματίας;

«ΒΟΜΒΑ»: τέλος ο Σφακιανάκης από το νυχτερινό κέντρο!

«Κεραυνός» λίγες ώρες μετά την προβολή της νέας συνέντευξης του Νότη Σφακιανάκη: όπως έγινε γνωστό, η συνεργασία του τραγουδιστή με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται... τελείωσε!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το «Έναστρον» αποφασίστηκε να ρίξει αυλαία αιφνιδιαστικά και όχι εξαιτίας των όσων είπε ο γνωστός τραγουδιστής στη συνέντευξή του.

Ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας φαίνεται πως πήρε την απόφαση να τερματίσει την συνεργασία του με τον Νότη για δύο λόγους: πρώτον, επειδή οι κρατήσεις μειώθηκαν, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις να περιοριστούν σε μία από δύο (μόνο κάθε Σάββατο, αντί για Παρασκευή και Σάββατο) και, δεύτερον, επειδή ο τραγουδιστής συνέχισε από μικροφώνου να κάνει επιθέσεις ανάλογες με εκείνες που μας έχει συνηθίσει στις δηλώσεις του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα λόγια που είπε πρόσφατα ο Notis ενώ βρισκόταν στην πίστα: «ψηφίζετε τους πολιτικούς που ψηφίζετε... Επιτέλους, ζώα, πρέπει να ξυπνήσετε», λέγεται ότι είπε, φράση που «πάγωσε» τον κόσμο και τους εργαζόμενους.

Η απόφαση για το φινάλε ελήφθη την Δευτέρα που μας πέρασε, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top