Μανούλα σε λί��ους μήνες η Θέλξη

Περιμένει το πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια

Μανούλα σε λίγους μήνες η Θέλξη

Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Θέλξη, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους πάντες, αφού κανείς δεν γνώριζε ότι έχει σχέση με τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή και ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών και οι δυο τους προσπάθησαν τόσο καιρό να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πληροφορίες θέλουν την Θέλξη να ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Μάλιστα λόγω της εγκυμοσύνης της, η Θέλξη άφησε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ώστε να απολαύσει στο έπακρο την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η Θέλξη προσέχει πάρα πολύ τόσο τη διατροφή της, ενώ αποφεύγει και τις δημόσιες εμφανίσεις, προτιμώντας να περνά αρκετό χρόνο στο σπίτι με τον καλό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα το ζευγάρι πήγε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Βαρκελώνη και πολύ πιθανόν εκεί να της έκανε πρόταση γάμου και ο επιχειρηματίας.

Γενικά η γνωστή τραγουδίστρια δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Στο παρελθόν δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, κανείς όμως δεν είχε διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει τις φήμες.

Τώρα πάντως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και μετρά το χρόνο αντίστροφα για να πάρει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top