ΔΕΣ τον Robert Redford να μιλά ελληνικά

Μαζί με τον Michael Douglas αποκαλύπτουν την αγάπη τους για την Ελλάδα

ΔΕΣ τον Robert Redford να μιλά ελληνικά

Την μεγάλη τους αγάπη για την Ελλάδα αποκάλυψαν οι Robert Redford και Michael Douglas στο κόκκινο χαλί των φετινών Χρυσών Σφαιρών.

«Δεν θα πιστέψετε πόσες φορές έχω πάει στην Ελλάδα. Έχω γυρίσει όλα τα νησιά. Πέρσι επισκέφτηκα την Ελλάδα μαζί με τα παιδιά μου. Είναι μια πανέμορφη χώρα, το φαγητό είναι εκπληκτικό. Ο γιος μου λατρεύει την ελληνική ιστορία και μυθολογία και γι’ αυτό ήρθαμε και την τελευταία φορά. Είναι υπέροχη χώρα», είπε ενθουσιασμένος ο Michael Douglas.

Αυτός όμως που έκανε την έκπληξη ήταν ο Robert Redford, ο οποίος μίλησε ελληνικά και αποκάλυψε ότι για ένα χρονικό διάστημα έμεν�� στην Κρήτη.

«Τι κάνεις;», ρώτησε τον ρεπόρτερ ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προσθέτοντας:

«Στα μέσα της δεκαετίας του ’60 μαζί με την οικογένειά μου μείναμε λίγο έξω από το Ηράκλειο για πέντε μήνες και μετά πήγαμε στην Αγία Τριάδα, από την άλλη πλευρά του νησιού και μείναμε κι εκεί λίγο καιρό. Λατρεύω την Ελλάδα, είχα διαβάσει γι’ αυτήν και ήθελα να ζήσω στη χώρα σας», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα την μεγάλη του αγάπη για τον ελληνικό λαό, παρά τα όσα δυσφημιστικά έχουν ακουστεί στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top