Βούρκωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δυο μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου πήγα στον Κιάμο!»

Δεν θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο με την Βάσω Λασκαράκη

Βούρκωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δυο μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου πήγα στον Κιάμο!»

​Καλεσμένος πήγε σε βραδινή εκπομπή ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης και περιέγραψε τη ζωή του με το μωρό και την Βάσω Λασκαράκη.

«Δεν το περίμενα να είναι τόσο πολύ ήρεμη και ψύχραιμη με το παιδί»

Όσο για το αν θα παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο:

«Όχι δεν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Όλο αυτό το νταβαντούρι δεν το μπορώ».

Για την δημιουργία οικογένειας είπε: «Ήταν κάτι που έτυχε και ήταν καλό. Νομίζω ότι τα ωραιότερα πράγματα γίνονται έτσι, χωρίς πρόγραμμα χωρίς τίποτα!»

Ομολόγησε ότι έχει υπάρξει άπιστος… «Ναι έχω απιστήσει. Το γιατί είναι σχετικό δηλαδή ίσως ήταν λάθος γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο χωρίς να τα αφήνεις για αργότερα επειδή φοβάσαι να μην μείνεις μόνος σου»

Ακόμα είπε ότι και να μην δούλευε δεν θα έφευγε από την Ελλάδα: «Μ’ αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Είμαι Ελληνάρας».

Το πρότυπο του θεατρικά είναι ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και είπε: «Τον θεωρώ και πατέρα μου, εφόσον τον δικό μου τον έχω χάσει.»

Για τον θάνατο του πατέρα του:

«Ήμουν πολύ χαλαρός από την αρχή, επειδή δεν ήταν και τόσο άμεσος θάνατος, ήταν καρκίνος που αυτό έχει δυο όψεις. Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και ο άλλος μισός είναι μετά. Απλά επειδή ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν πολύ επικοινωνιακός, πολύ χωρατατζής, πολύ καλός άνθρωπος για μένα, εξαιρετικός, νομίζω ότι μετά θάνατον θα ήθελε γ��α μένα να είμαι χαρούμενος. Και γι’ αυτό σκέψου τη δεύτερη μέρα μετά την κηδεία και αυτό που μπορεί να το κατακρίνουν στα περισσότερα χωριά, εγώ ήμουν περιοδεία. Θυμάμαι ήμουν στη Βέροια πήγα στη κηδεία και μετά το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη, μετά πήγα Αλεξανδρούπολη και το βράδυ πήγαμε παρέα στον Πάνο Κιάμο, ανοίξαμε τα μπουκάλια μας και διασκεδάσαμε.»

Όμως εξομολογήθηκε με βουρκωμένα μάτια ότι: «Πενθούσα μέχρι να πεθάνει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν 62 ετών.»



ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top