Ζωολογικό κήπο έκανε δώρο στην κόρη της η Beyonce!

ΦΩΤΟ: ρεζερβέ τα... ζωάκια για τα γενέθλια της μικρής

Ζωολογικό κήπο έκανε δώρο στην κόρη της η Beyonce!

Μία... ζούγκλα ήταν το δώρο της Beyonce και του Jay Z για τα δεύτερα γενέθλια της κορούλας τους, με την οικογένεια να επισκέπτεται σύσσωμη τα χαριτωμένα ζωάκια!

Πόση ματαιοδοξία χρειάζεται για να γιορτάσεις τα γενέθλια του παιδιού σου;
Η Queen Bee και ο Jay Z φαίνεται ότι έχουν τόση, ώστε να... «κλείσουν» ολόκληρο ζωολογικό κήπο για να σβήσει η Blue Ivy τα κεράκια!

beyonce.jpg

Σύσσωμη η οικογένεια πήγε στο «Jungle Island», εντός του ζωολογικού κήπου του Μαϊάμι και τα έξοδα δεν τα λογάριασε: με δεδομένο ότι για μία VIP ξενάγηση η τιμή είναι στα 175 ευρώ το άτομο, σκέψου πόσα πλήρωσαν για να κάνουν... reserve όλο το καταφύγιο!

jayz1.jpg

H Βlue Ivy σίγουρα τα χάρηκε δεόντως τα γενέθλια! Ποιό άλλο 2χρονο, εξάλλου, έχει ακούσει το «happy birthday» από την μαμά και τον μπαμπά, «χαζεύοντας» πιγκουίνους, καγκουρό, λεμούριους και εξωτικά πτηνά, μόνο για πάρτη του;

Στη συνέχεια, πάντως, η οικογένεια είπε να κάνει κάτι πιο... «συνηθισμένο»: βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο του Μαϊάμι, όπου έφαγαν δύο σαλάτες και δυό πίτσες! Να δεις που θα τους είχαν τελειώσει τα... ψιλά και δεν είχαν να πάρουν φαγητά!

beyonce2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top