Κοκκίνου: τι λέει για το «λουκέτο» στο σχήμα με τον Γονίδη

Ετοιμάζεται για γάμο ή δεύτερο παιδί η γνωστή τραγουδίστρια;

Κοκκίνου: τι λέει για το «λουκέτο» στο σχήμα με τον Γονίδη

Για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανιζόταν με τον Σταμάτη Γονίδη και την Στέλλα Καλλή, αλλά και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, μιλά η Έλλη Κοκκίνου!

«Το έμαθα τελείως συμπτωματικά! Έπεσα από τα σύννεφα! Να καταλάβετε, έκλεισε η φωνή μου! Δεν το προσωποποιώ, ούτε στον Γονίδη, ούτε στον επιχειρηματία. Κάτι από την αρχή δεν πήγε καλά και γι’ αυτό έληξε έτσι άδοξα. Ήταν μία άτυχη στιγμή», λέει η γνωστή τραγουδίστρια για το φινάλε στην «Ιερά Οδό», το οποίο, όπως πρώτο αποκάλυψε το star.gr, ήρθε λόγω οικονομικών προβλημάτων. «Άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα πήγαν να γίνουν. Παρεξήγηση συμφωνίας μεταξύ κάποιων ανθρώπων. Δεν φταίω εγώ σε καμία περίπτωση. Δεν ανακατεύτηκα πουθενά. Δεν ρωτήθηκα καν, απλώς ενημερώθηκα», προσθέτει.

Διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι το σχήμα θα «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη, η Έλλη συνεχίζει: «εγώ πλήρωσα πολλά λεφτά για τις εμφανίσεις μου και, ούτως ή άλλως, “μπήκα μέσα”. Δεν έχασα μόνο τις μέρες των γιορτών, που θα μπορούσα να κάνω κάποιες εμφανίσεις, αλλά και ολόκληρη την σεζόν. Οικονομικά είμαι πάρα πολύ χαμένη. Εκτός από εμάς, όμως, έμειναν στον δρόμο πολλές οικογένειες. Μουσικοί, σερβιτόροι, φωτιστές, παρκαδόροι...».

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η τραγουδίστρια δηλώνει «δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, αλλά το μότο μου είναι “ποτέ μη λες ποτέ”», ενώ απορρίπτει και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μαμά, λέγοντας «ανήκω στην κατηγορία των μαμάδων που βρίσκονται πάνω από το παιδί τους 1.000%. Έχω δύο δουλειές, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνδυαστούν όλα. Το δεύτερο παιδί θα με εξουθένωνε. Θα ήμουν ή νεκρή, ή τρελή! Αυτό δεν θα έκανε καλό, ούτε στον γιό μου, ούτε σε μένα».

Παράλληλα, η Έλλη αναφέρει πως δεν θα ήθελε ο γιος της να είναι μαζεμένος όπως εκείνη ή να γίνει δύσκολος στον ύπνο και το φαγητό, τονίζει πως, αν μεγαλώνοντας της έλεγε ότι του αρέσουν τα αγόρια, θα το αντιμετώπιζε πολύ ψύχραιμα, ενώ δεν κρύβει ότι έχει γνωρίσει στον μικρό Αλέξανδρο τον αγαπημένο της, όχι ως σύντροφο, αλλά ως φίλο της.

«H περίοδος του χωρισμού μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για μένα. Έριχνα πολλές ευθύνες στον εαυτό μου. Είχα ενοχές λόγω του παιδιού. Επίσης, μου είχε στοιχήσει ο θάνατος του πατέρα μου», παραδέχεται η τραγουδίστρια, η οποία, πλέον, χαμογελά ξανά δίπλα στον Γιώργο Μπόγρη, για τον οποίο λέει ότι τους χωρίζουν μόνο τα... χιλιόμετρα, επειδή αγωνίζεται σε ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top