Ο Γιάννης Κότσιρας εναντίον όλων

"Η κρίση είναι μεγεθυντικός φακός που κοιτάζει στις καρδιές των ανθρώπων"

Ο Γιάννης Κότσιρας εναντίον όλων
Με αφορμή την κρίση στη μουσική, όλο σπόντες και καρφιά ήταν ο Γιάννης Κότσιρας σε συνέντευξή του.

Αναφέρθηκε στους εμπορικούς τραγουδιστές που ...επαναστατούν από τον καναπέ τους μέσω διαδικτύου και κυκλοφορούν σουξέ με κοινωνικά μηνύματα ,αλλά όταν έρχεται η ώρα, δεν βγαίνουν στο δρόμο.
«Ο καναπές δεν είναι το σπορ μου, να επαναστατώ με like στο Twitter μόνο. Καλό είναι και αυτό αλλά από εκεί και πέρα χρειάζονται πράξεις.»

«Θα περάσουμε τη φάση μας. Βλέπω μια ανάγκη ειδικά στο εμπορικό ρεπερτόριο να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με βρισίδια. Θα περάσει όμως και αυτό» πρόσθεσε

Σε ότι αφορά στους εμπορικούς τραγουδιστές σημειώνει «Όλα χρειάζονται, ακόμα και το β να επιλέγουμε θα είναι επιλεκτικό, είτε για εκτόνωση, για σωματική ανάγκη. Πάντα υπήρχαν τα πάντα και πάντα υπήρχε μια κάστα τραγουδιστών που κρατούσε στο διηνεκές και στα χρονικά.»

Μπορεί λοιπόν ο Γιάννης Κότσιρας να μην βλέπει άσπρη ημέρα στο εμπορικό ρεπερτόριο, είναι όμως αισιόδοξος άνθρωπος.

«Είναι αυτό που έλεγε ο Καζαντζάκης. Όσο πιο μαύρο είναι στο σκοτάδι, τόσο πιο όμορφη η ανατολή που έρχεται..»

Για την κρίση, ο τραγουδιστής πάλι τονίζει «Εγώ έλεγα ότι η κρίση είναι σαν το βαρύ μεθύσι. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν μεθάνε τους βγαίνει σε βία, σε κακό και άλλοι που όταν μεθάνε τους βγαίνει σε γέλιο και κακό. Ο κακός γίνεται χειρότερος, ο φασίστας πιο φασίστας και ο καλός θα ασχολείται περισσότερο με τα κοινά και την αλληλεγγύη. Η κρίση είναι ένας μεγεθυντικός φακός που κοιτάζει στις καρδιές των ανθρώπων». Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top