Έξαλλη με το νέο clip της Beyonce η... NASA!

Γιατί επικρίνει την τραγουδίστρια και τι απαντά η ίδια;

Έξαλλη με το νέο clip της Beyonce η... NASA!

Για εκμετάλλευση της τραγωδίας με το διαστημόπλοιο «Challenger» καταγγέλλει την Beyonce η NASA, με αφορμή το… νέο της video clip!

Στο βίντεο για το τραγούδι «ΧΟ» περιλαμβάνονται τα 6 δευτερόλεπτα της μοιραίας στιγμής του 1986, όταν το διαστημόπλοιο εξερράγη στον αέρα, λίγο μετά την εκτόξευσή του, παρασύροντας στον θάνατο επτά αστροναύτες.

«Η επιλογή αυτού του ιστορικού και τραγικού ηχητικού ντοκουμέντου είναι ακραία. Είναι σαν να μετατρέπεις σε ποπ μελωδία την ανακοίνωση της δολοφονίας του προέδρου Kennedy ή τις κλήσεις για βοήθεια από τους Δίδυμους Πύργους», δήλωσε στέλεχος της NASA.

Από την πλευρά της, η Beyonce εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «η καρδιά μου είναι με εκείνους που έχασαν τους δικούς τους στην τραγωδία του “Challenger”. Το τραγούδι γράφτηκε με σκοπό να θεραπεύσει όσους έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και να μας θυμίζει πως, όσα απρόοπτα κι αν συμβούν, πρέπει να εκτιμούμε το κάθε λεπτό που περνάμε με εκείνους που αγαπάμε. Το ηχητικό μπήκε στο clip ως φόρος τιμής στο πλήρωμα του “Challenger”, με την ελπίδα να μην ξεχαστεί ποτέ!».

Κάνε κλικ στο βίντεο και δες το επίμαχο video clip

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top