Καλομοίρα: «Με το που γέννησα τα δίδυμα, ένιωθα ότι δεν είμαι επιθυμητή από το Γιώργο»

Έτοιμη ν΄αποκτήσει και τρίτο παιδάκι!

Καλομοίρα: «Με το που γέννησα τα δίδυμα, ένιωθα ότι δεν είμαι επιθυμητή από το Γιώργο»

Μια συνέντευξη για όλα έδωσε η Καλομοίρα, μιλώντας για τα δίδυμα, την εγκυμοσύνη της, τα κιλά, την κατάθλιψη, αλλά και την επιθυμία της ν΄αποκτήσει κι άλλα παιδιά με το Γιώργο.

  • Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμάται πως δεν κατάφερε να κρατήσει τα μωρά της στην αγκαλιά της με το που γεννήθηκαν:

«Ο Δημήτρης έπρεπε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας γιατί δεν είχαν αναπτυχθεί καλά οι πνεύμονες του. Τον Νίκο τον είδα φευγαλέα γιατί έπρεπε να το βάλουν μάσκα οξυγόνου. Με το που συνήλθα από τον τοκετό, δεν με άφηναν να τα δω γιατί τα είχαν στη θερμοκοιτίδα. Όταν τα είδα με τα καλώδια και τα μηχανήματα, έβαλα τα κλάματα. Αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα κάνουμε όλοι μαζί. Οι πρώτοι 4 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για εμένα!».

kalom1.jpg

  • Τι την δυσκόλεψε περισσότερο όταν τα δ��δυμα ήρθαν σπίτι;

«Δεν φανταζόμουν πόσο δύσκολο είναι να τα ταϊζεις, να τα κάνεις μπάνιο και να τα βάζεις για ύπνο. Αυτό που με έμαθαν τα παιδιά μου είναι τι θα πει πραγματική αγάπη. Νόμιζα ότι ήξερα τι θα πει ν΄αγαπάς κάποιον, αλλά τελικά δεν είχα ιδέα τι σημαίνει. Ο Δημήτρης και ο Νίκος ξύπνησαν την ψυχή μου».

  • Για την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε:

«Τους πρώτους έξι μήνες ήμουν πολύ μελαγχολική. Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα όταν έφυγα από το μαιευτήριο και ήρθα σπίτι χωρίς τα παιδιά μου. Και μετά που μου τα έφεραν σκεφτόμουν ότι η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Ήμουν πολύ ευαίσθητη και ταυτόχρονα πολύ νευρική».

kalom4.jpg

  • Για το τρίτο παιδί που θέλει:

«Η μητέρα μου είχε προβλέψει ότι θα κάνω δίδυμα. Το επόμενο παιδί, μου λέει ότι θα είναι κορίτσι. Αν είναι αγόρι τι θα κάνω; Ο Γιώργος θα θέλει μετά να κάνουμε και τέταρτο!»

kalom2.jpg

  • Για τα 40 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη:

«Την τελευταία φορά που ζυγίστηκα, στον 8ο μήνα, ήμουν 92 κιλά. Πήρα 40 κιλά και παραπάνω. Τώρα ζυγίζω 52 κιλά. Όσα ήμουν και πριν μείνω έγκυος. Δυσκολεύτηκα πολύ να τα χάσω. Κοιτούσα στον καθρέφτη και έλεγα πως δεν θα είμαι ποτέ ξανά αδύνατη. Έξι μήνες μου πήρε να τα χάσω. Γυμναζόμουν 6 φορές την εβδομάδα, κάνοντας τη μια μέρα τρέξιμο, και την επόμενη ασκήσεις με βάρη, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής».

  • Για το ότι δεν ένιωθε επιθυμητή από το Γιώργο:

«Ένιωθα ότι δεν είμαι επιθυμητή. Ευτυχώς ο σύζυγος μου ήταν πολύ υποστηρικτικός και μου απαντούσε “Καλομοίρα, έφερες στον κόσμο 2 παιδιά”. Τον Σεπτέμβριο που είχαμε την επέτειο γάμου μας και θα πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο να το γιορτάσουμε, αγόρασα ένα φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ και ένα ζευγάρι γόβες με ψηλά τακούνια. Δεν είχα χάσει όλα τα κιλά, αλλά ένιωθα πολύ σέξι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top