Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται «Έχω πεινάσει πολύ»

Κάντε κλικ και δείτε ποια είναι

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται «Έχω πεινάσει πολύ»

Την Ελευθερία Ελευθερίου την γνωρίσαμε μέσα από το X factor και κυρίως από την εμφάνιση της στην Eurovision, όπου –κακά τα ψέματα- ήταν πολύ σέξι.

Σήμερα έρχεται να μας υπενθυμίσει πώς τίποτα στην ζωή δεν έρχεται εύκολα. Ούτε καν η… σέξι εμφάνιση.

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πείνασε πολύ, για να καταφέρει να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν εκείνη περίοδος που άλλαξε η ζωή της.

«Η στιγμή που με άλλαξε ήταν όταν υπέγραψα το συμβόλαιο με την τότε Universal. Θυμάμαι ήρθαν στο γραφείο και μου είπαν «πρέπει να χάσεις κιλά». Δεν είχα μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ τι τρώω… Εκεί έπεσε πείνα, πολλή προπόνηση, πολλές πρόβες. Ήταν η στιγμή που ξύπνησα και πήρα λίγο τα πάνω του…», θυμάται.

Η νεαρή τραγουδίστρια από τότε προσπαθεί την κάθε εμπειρία να την ζει σαν πρωτάρα, με τον ίδιο ενθουσιασμό και παιδικότητα.

Ωστόσο, πλέον θα είναι πιο προσεκτική στα προσωπικά της, γιατί δεν της άρεσε καθόλου όλη αυτή η υπερέκθεση της σχέσης της με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Προστάτευσα πάρα πολύ την σχέση μου με τον Αντρέα, διότι δεν ήθελα να με μάθει ο κόσμος από μια σχέση. Δεν θέλω ούτε να κρύβω τη σχέση μου, ούτε να την φωνάζω», λέει, ενώ ερωτηθείσα για το αν είναι ακόμα ζευγάρι με τον συμπατριώτη της αποφεύγει να απαντήσει.

Πάντως άνθρωποι του περιβάλλοντος της που γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι το νέο της τραγούδι «Τελειώσαμε» έχει κάποια βάση…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top