Τίτλοι τέλους για Ευγενία Νιάρχου και Χρήστο Οικονόμου

Δείτε πώς το αποκάλυψε η νεαρή κληρονόμος σε... φιλανθρωπικό γκαλά

Τίτλοι τέλους για Ευγενία Νιάρχου και Χρήστο Οικονόμου

Μπορεί όσοι γνώριζαν την Ευγενία Νιάρχου και τον Χρήστο Οικονόμου και τους είχαν δει μαζί να στοιχημάτιζαν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία και μάλιστα σύντομα, αλλά μάλλον λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο!

Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στην σχέση τους και μάλιστα δεν έχουν καμία επαφή εδώ και ένα μήνα.

Οι φήμες για τον χωρισμό κυκλοφορούσαν έντονα τον τελευταίο καιρό στα κοσμικά στέκια σε Λονδίνο και Παρίσι, όπου σύχναζε το ζευγάρι.

Η επιβεβαίωση όμως ήρθε από την ίδια την Ευγενία, η οποία καλεσμένη σε φιλανθρωπικό bazaar των Muzungu Sisters πήγε μόνη και για να μην αρχίσουν τις ερωτήσεις, έσπευσε να δηλώσει «Με τον Χρήστο δεν είμαστε πλέον μαζί. Περάσαμε ωραία, αλλά η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της».

Πρόσωπα του φιλικού τους περιβάλλοντος αποκαλύπτουν πώς βασική αιτία ήταν η απόσταση, αφού η Ευγενία μοιράζει την ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Χρήστος Οικονόμου ζει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ταίριαζαν και σε κάποια άλλα θέματα «Το συζήτησαν αρκετά, είδαν ότι δεν ταιριάζουν σε κάποια θέματα, ενώ και η απόσταση που υπήρχε ανάμεσα τους τούς κούρασε πολύ. Έμειναν έναν χρόνο μαζί και χωρίς να τσακωθούν αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του εφοπλιστή και συνεχίζει «Ο Χρήστος συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και όταν τον ρωτούν για την Ευγενία, η απάντηση είναι ‘Δεν έχουμε επαφή’».

Μάλλον και σε αυτή την περίπτωση ισχύει το «Οι μεγάλοι έρωτες δεν ανεβαίνουν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας»… Γιατί οι φίλοι του πρώην ζευγαριού μιλούσαν για μεγάλο και κεραυνοβόλο έρωτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top