Νατάσα Θεοδωρίδου: Στο πλευρό της τρίτης ηλικίας! Μαζεύει τρόφιμα για το Γηροκομείο Αθηνών!

«Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας αλλά αδύναμο!»

Στο πλευρό της τρίτης ηλικίας στέκεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αποφάσισε να συνεισφέρει ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Γηροκομείο Αθηνών!

Η τραγουδίστρια, δεν έκρυψε την ευαισθησία της για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, καλώντας με μήνυμα της τον κόσμο, να συνεισφέρει όπως μπορεί, αυτή την Κυριακή (21/12).

  • Μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος, κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει:

«Πέμπτη απογευματάκι, είχε σχεδόν νυχτώσει, και τυχαία πέφτει στα χέρια μου ένα άρθρο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Το κομμάτι αυτό της ελληνικής κοινωνίας που είναι σπουδαίο, σημαντικό αλλά και εκ των πραγμάτων αδύναμο.

Το μυαλό μου σαν μια μηχανή του χρόνου, περιπλανιέται σε εικόνες που η γιαγιά και ο παππούς γίνονται πρωταγωνιστές της καθημερινότητας μου, και η συγκίνηση μου είναι διάχυτη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν, πήρα την πρωτοβουλία, να προσφέρουμε τρόφιμα στο Γηροκομείο Αθηνών.

Σας περιμένω αυτή την Κυριακή (21/12), από τις 15:00 έως τις 21:00, στο “Κέντρο Αθηνών”, για να σας δωρίσω σημειωματάρια και μπλουζάκια με το λογότυπο μου, και ο καθένας από εσάς, ας φέρει όσα είδη τροφίμων μπορεί. Η ενέργεια αυτή, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Φίλοι μου αγαπημένοι και πιστοί όλ’αυτά τα χρόνια, είμαι σίγουρη ότι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.

Να έχουμε ήσυχές και ζεστές γιορτές, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Bb6oeXZCMAArK-L.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top