Σκορδάλης: «θέλω να δώσω τέλος σε όσα συμβαίνουν μετά τον χωρισμό μου με την Λοτσάρη»

Τι ζήτησε από τα media ο επιχειρηματίας;

Σκορδάλης: «θέλω να δώσω τέλος σε όσα συμβαίνουν μετά τον χωρισμό μου με την Λοτσάρη»

Να βάλει τέλος σε όσα γράφονται και λέγονται από τότε που χώρισε με την Νίνα Λοτσάρη, εδώ και 1,5 χρόνο, αποφάσισε να βάλει ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης!

«Θέλω να δώσω ένα τέλος σε όσα συμβαίνουν μετά τον χωρισμό μας… Ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος γάμος και ευχαριστώ τον κόσμο που το λέει, αλλά τελείωσε», είπε ο ίδιος, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μελέτησέ Το».

Χωρίς να κρύβει την δυσφορία του για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον χωρισμό τους, ο επιχειρηματίας συνέχισε: «από εδώ και πέρα, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω στη δουλειά, γιατί αυτό έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή και να προσπαθήσομε να είμαστε συνεπείς απέναντι στα παιδιά μας. Τα άλλα τελειώσανε».

«Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος και το βάζω σήμερα εγώ. Δεν θέλω άλλη αναπαραγωγή, δεν μου αρέσει. Πρέπει να σταματήσει η "εκμετάλλευση" από τα media.... Φαντάσου ένα συνεχόμενο πλάνο ενός γάμου και από δίπλα πλάνα μιας νέας σχέσης. Είναι ωραίο;», συνέχισε ο επιχειρηματίας, ενώ ενώ για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του έχει κάνει αρκετές δηλώσεις επί του θέματος, σχολίασε: «η Νίνα είναι εκτεθειμένη, δεν μπορεί πάντα οποιοσδήποτε που εκτίθεται στα φώτα να κάνει διαχείρηση μιας κατάστασης τη στιγμή που γίνεται».

Δες στο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top