ΠΑΕΙ κι αυτή: Αρραβωνιάστηκε η Pippa Middleton

Φήμες για ρομαντική πρόταση στην Ινδία

ΠΑΕΙ κι αυτή: Αρραβωνιάστηκε η Pippa Middleton

Βουίζει ο τόπος εδώ και λίγες ώρες ότι η Pippa Middleton τον… «τύλιξε» τον γαμπρό και τον κατάφερε να της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

pippa1.jpg

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο καλός της Nico Jackson της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ρομαντικού ταξιδιού στην Ινδία στις αρχές Δεκεμβρίου και μάλιστα ο γάμος θα γίνει τάκα, τάκα μέσα στο 2014.

pippa3.jpg
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Pippa και ο καλός της έμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Oberoi Amarvilas, με θέα στο Ταζ Μαχάλ, όπου μία διανυκτέρευση στην πολυτελή σουίτα του κοστίζει 1.900 ευρώ!

pippa4.jpg

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο τραπεζίτης, σύντροφος της Pippa είχε οργανώσει στην εντέλεια το πώς θα κάνει την πρόταση γάμου στην καλή του και είχε φροντίσει να είναι όλα τόσο ρομαντικά, όσο χρειάζεται για να μην του αρνηθεί.

pippa5.jpg

Το ζευγάρι επέστρεψε από το ταξίδι του στις 10 Δεκεμβρίου και γιόρτασαν τα ευχάριστα πολύ ιδιωτικά με τις οικογένειές τους.

pippa6.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά, εκπρόσωπος της Pippa Middleton διέψευσε τις φήμες ότι η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της. Αν πάντως δούμε διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χεράκι της, τότε θα ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια.

pippa2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top