Ε ποτέ: μόλις… 50άρισε ο Brad Pitt!

Δες πόσο άλλαξε το αγόρι από την Οκλαχόμα που έγινε σταρ και σύμβολο του σεξ

Ε ποτέ: μόλις… 50άρισε ο Brad Pitt!

Απίστευτο αλλά αληθινό: μισό αιώνα ζωής συμπληρώνει σήμερα ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο σέξι άνδρες του Hollywood, o Brad Pitt!

Σαν χθες σου φαίνεται που τον είδες πρώτη φορά;

brad.jpgbrad0.jpg

Κι, όμως, ο Brad -που άρχισε από διαφημιστικά σποτάκια και συνέχισε με σειρές, όπως oι «Way Out» και «21 Jumpstreet»- έκανε την πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση το 1991, στις ταινίες «Across the Tracks» και «Θέλμα Και Λουίζ».

brad1.jpgbrad2.jpg

Από την αρχή κιόλας της καριέρας του κέρδισε τον τίτλο του sex symbol και, μέχρι σήμερα, οι γυναίκες στις οποίες δεν αρέσει είναι απλά… οι εξαιρέσεις!

brad3.jpgbrad4.jpg

Η ζωή του γεμάτη ταινίες που έχουν αφήσει εποχή, όπως οι «Συνέντευξη Με Έναν Βρυκόλακα», «Seven», «Οι Δώδεκα Πίθηκοι», «Επτά Χρόνια στο Θιβέτ», «Fight Club», «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», «Η Συμμορία των Έντεκα», «Τροία», «Mr. & Mrs. Smith», «Η Συμμορία των Δεκατριών», «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», «Άδωξοι Μπάσταρδη», «Moneyball» και «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ».

brad5.jpgbrad6.jpg

Μεταξύ των γυναικών της ζωής του; Δύο από τις πιο μεγάλες και σέξι stars του Hollywood: η Jennifer Aniston, με την οποία χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια γάμου και η Angelina Jolie, με την οποία έχει έξι παιδιά -τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα- αλλά ακόμα δεν έχει παντρευτεί

brad_family.jpg

«Τα γενέθλια εδώ και πολλά χρόνια για μένα δεν είναι παρά μια ημέρα όπως όλες οι άλλες. Είμαι ευτυχισμένος, ωστόσο, για όλα όσα έχω στη ζωή μου, ειδικά για τη στρατιά των παιδιών και την Angelina», δηλώνει το αγόρι από την Οκλαχόμα, που πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου. Α! Και εξακολουθεί να αρέσει!

brad7.jpgbrad8.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top