Penelope Cruz: «Είμαι εθισμένη με το θηλασμό. Είναι πολύ δύσκολο τη στιγμή που τον σταματάς»

«Θήλαζα για 13 μήνες το γιο μου. Το ίδιο, θα κάνω και με την κόρη μου»

Penelope Cruz: «Είμαι εθισμένη με το θηλασμό. Είναι πολύ δύσκολο τη στιγμή που τον σταματάς»

Εθισμένη με το θηλασμό δηλώνει η Penelope Cruz, η οποία το τελευταίο διάστημα, απολαμβάνει για δεύτερη φορά τη μητρότητα.

Η 39χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξη της στο τεύχος Ιανου��ρίου του περιοδικού «Allure», αποκάλυψε πως λατρεύει να θηλάζει, και της είναι πολύ δύσκολο όταν πρέπει να το σταματήσει:

allure.jpg
«Θήλαζα το γιο μου για 13 μήνες, και σχεδιάζω να κάνω το ίδιο με την κόρη μου Luna. Ο θηλασμός είναι εθιστικός. Είναι πολύ δύσκολο όταν φτάνει η μέρα που πρέπει να τον σταματήσεις».

  • Στη συνέχεια, η Penelope Cruz μιλά για την δική της παιδική ηλικία:

«Στο σπίτι μου, κάθε Κυριακή όλοι καθάριζαν το σπίτι. Πάντα υπήρχε μουσική, και όλοι χόρευαν, μερικές φορές γυμνοί τριγύρω στο σπίτι. Δεν ήμασταν hippie, αλλά ήμασταν πολύ ελεύθεροι».

cruz1.jpg

  • Το πώς είναι στο σπίτι της με τον σύζυγο της Javier Bardem δεν το αποκάλυψε, μίλησε όμως για την καλύτερη της φίλη, που δεν είναι άλλη από τη Salma Hayek:

«Αποκαλούμε η μια την άλλη “huevos”, δηλαδή “αυγό”. Αυτό το λέμε, επειδή όταν ήμασταν νεότερες και δεν είχαμε παιδιά, συνηθίζαμε να κοιμόμαστε πολύ περισσότερο απ΄ότι τώρα. Αυτός ήταν ένας τρόπος ν΄αποκαλεί η μια την άλλη τεμπέλα! Πολλές φορές κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι, και πάντα προσπαθούσε να με ξυπνήσει, ώστε να με αποκαλέσει “huevos”».

hayek.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top