Η οικογένεια του Paul Walker είδε την τελευταία του ταινία σε ιδιωτική προβολή

Γιατί δεν έδωσε το παρόν η 15χρονη κόρη του, Meadow;

Η οικογένεια του Paul Walker είδε την τελευταία του ταινία σε ιδιωτική προβολή

πρώτη ανάρτηση: 14-12-2014, 00:22

Λίγο πριν η οικογένεια του Paul Walker του πει το «τελευταίο αντίο» σκορπώντας τις στάχτες από την αποτεφρωμένη σωρό του 40χρονου ηθοποιού, διοργανώθηκε μια ιδιωτική προβολή, της τελευταίας ταινίας στην οποία και πρωταγωνίστησε ο Walker.

Πρόκειται για το δράμα-θρίλερ «Hours», το οποίο οι συγγενείς του ηθοποιού, παρακολούθησαν σε πολύ κλειστό κύκλο και με στωικότητα, στο σινεμά του Los Angeles, Canada Flintridge Calif.

Από την συγκινητική ιδιωτική προβολή, απουσίαζε η 15χρονη κόρη του, Meadow Walker.

Βλέπετε, η Meadow είχε δει την εν λόγω ταινία, καιρό πριν, παρέα με τον μπαμπά της, ενώ ο Walker είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στις 14 Νοεμβρίου, πως «μου άρεσε που είδα το “Hours”, παρέα με την κόρη μου! Ήταν τέλειο που μπορούσα να παρακολουθώ από κοντά τις αντιδράσεις της. Πρώτον γιατί είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτή τη δουλειά, και δεύτερον επειδή η κόρη μου, λέει πάντα την αλήθεια!»

Μάλιστα, είχε τονίσει πως «αν δεν αρέσω στον κόσμο στη συγκεκριμένη ταινία, τότε μάλλον έχουν προσωπική εμπάθεια μαζί μου, μιας και στο “Hours” δίνω τον καλύτερο μου εαυτό!».

Το συγκινητικό στην όλη ιστορία, είναι πως στην εν λόγω ταινία, ο Walker υποδύεται έναν άνδρα, που προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια ζωντανό, ένα μωρό-κοριτσάκι, όταν "ξυπνά" ο τυφώνας Κατρίνα.

Για το ρόλο, ο σκηνοθέτης της ταινίας συμβούλεψε τον Walker ν΄ανακαλέσει στη μνήμη του, παιδικές φωτογραφίες και εικόνες της κόρης του, Meadow!

Χαρακτηριστικό, είναι πως κατά τη διάρκεια μερικών δύσκολων σκηνών όπου ο 40χρονος ηθοποιός έπρεπε να πει μερικούς μονολόγους, είχαν τοποθετηθεί απέναντι του, μωρουδίστικες φώτο της κορούλας του, ώστε να μπορεί να «συνδεθεί» συναισθηματικά, με το ρόλο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top