Τόνια Σωτηροπούλου-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν είναι μαζί εδώ και ΔΥΟ μήνες αλλά ΔΕΝ το λένε!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην ηθοποιό και τον πρώην σύζυγο της Βίκυς Καγιά;

Τόνια Σωτηροπούλου-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν είναι μαζί εδώ και ΔΥΟ μήνες αλλά ΔΕΝ το λένε!

Τον Οκτώβριο, έσκασε η είδηση ότι Τόνια Σωτηροπούλου και Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είναι πλέον ζευγάρι, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της ηθοποιού, στο εξωτερικό.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, βγήκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να διαψεύσει την είδηση, λέγοντας πως «με την Τόνια είμαστε μαζί και ερωτευμένοι».

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα, έρχεται να επιβεβαιώσει την αρχική είδηση, ότι δηλαδή όντως Σωτηροπούλου και Αλεξάνδρου, έχουν χωρίσει εδώ και δυο μήνες!

Ηθοποιός και μοντέλο, δεν το έχουν επιβεβαιώσει. Οι μόνοι που το γνωρίζουν, είναι άτομα από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή, φήμες θέλουν κάτι να τρέχει ανάμεσα στην Τόνια Σωτηροπούλου και τον Νίκο Κριθαριώτη.

Η ηθοποιός, κάνει συχνές επισκέψεις στο ατελιέ της Σήλιας και του Νίκου Κριθαριώτη. Ωστόσο, πέρα από τις εμφανίσεις, πολλοί ισχυρίζονται πως ηθοποιός και σχεδιαστής κάνουν βόλτες τα δυο τους, στην Πλάκα.

Το αν ισχύει αυτό ή όχι, θα φανεί στο μέλλον, μιας και πριν μερικές εβδομάδες, οι παπαράτσι είχαν τσακώσει το Νίκο Κριθαριώτη να διασκεδάζει στα μπουζούκια, με 28χρονη ξανθιά επιχειρηματία, ονόματι Ναστάζια Ντάριβα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top