ΟΛΟΙ θέλουν να… «τραπεζώσουν» τον William και την Kate

Πρώτοι στη λίστα με τους διάσημους που θα ήθελαν καλεσμένους

ΟΛΟΙ θέλουν να… «τραπεζώσουν» τον William και την Kate

Ο William και η Kate είναι συνηθισμένοι σε λαμπερά δείπνα και επίσημα gala, ενώ αρκετές φορές παρευρίσκονται σε βραδιές που γίνονται με φιλανθρωπικό σκοπό.

Τώρα όμως το πριγκιπικό ζεύγος κατέλαβε την πρώτη θέση και στη λίστα με τα διάσημα πρόσωπα που όλοι θα ήθελαν να έχουν καλεσμένους στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge εκτόπισαν διάσημους πρωταγωνιστές reality, τον γνωστό ηθοποιό, Stephen Fry, τον Harry Potter, την JK Rowling, ενώ τη… σκόνη τους έφαγε ο George Clooney και ο Harry Styles.

kate-william-xmas--a.jpg

Φυσικά το πριγκιπικό ζευγάρι θα περάσει τις γιορτινές μέρες με την οικογένειά του και τον μικρό πρίγκιπα George Alexander Louis στο παλάτι του Σάντριγκαμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες William και Kate θα φτάσουν στα χειμερινά ανάκτορα της Βασίλισσας Ελισάβετ την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ στην παρέα τους εκτός από την βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο, θα είναι επίσης ο Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας Χάρι, ο Δούκας του Γιορκ, η πριγκίπισσα Άννα και η κόρη της Zara Philips.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, όλη η οικογένεια θα παρακο��ουθήσει την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην τοπική εκκλησία, ενώ λίγες μέρες αργότερα στο παλάτι θα καταφτάσει και η οικογένεια της Kate.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top