Η Kim Kardashian… ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την πλαστική στη μύτη της! Άλλος άνθρωπος!

Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν έκανε ποτέ ρινοπλαστική-Οι φώτο άλλα δείχνουν

Η Kim Kardashian… ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την πλαστική στη μύτη της! Άλλος άνθρωπος!

Μπορεί η Kim Kardashian να ισχυρίζεται πως ποτέ δεν έχει πειράξει κάτι στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο της, όμως οι παλιές της φωτογραφίες αποτελούν τα καλύτερα πειστήρια, πως τελικά όσα λέει η 33χρονη celebrity, απλά δεν ισχύουν!

Στις φωτογραφίες που βλέπουν το φως ��ης δημοσιότητας, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η Kim έχει κάνει ρινοπλαστική.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, προέρχονται από το 2006, όταν ακόμα η 26χρονη τότε celebrity, ήταν κολλητή με την Paris Hilton, και όχι τόσο γνωστή όσο σήμερα.

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς στις φώτο με το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ της Kim, η ρινοπλαστική βγάζει μάτι. Αφήστε που τα χείλή της δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή τους μορφή. Ακόμα και η επιδερμίδα της είναι διαφορετική.

kim.jpg
Στα 26 της, η Kim έδειχνε πιο…μεγάλη απ΄ότι σήμερα στα 33 της. Το πρόσωπο της πλέον είναι αλαβάστρινο, χωρίς ίχνος ρυτίδας και ατέλειας.

kim smr.jpg
Στη φώτο όμως που η Kim είναι 26 ετών, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε αρκετές ατέλειες!

kim palia.jpg

  • Και να φανταστείτε, πως σε συνέντευξη της το 2010, η ίδια δήλωνε 100% «φυσική», τονίζοντας πως δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική:

«Είμαι ολοκληρωτικά κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Μόνο Botox έχω κάνει. Αυτό είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει! Και φυσικά, ποτέ δεν έκανα ρινοπλαστική!»

Με τόσα ψέμματα βρε Kim, θα σου μεγαλώσει η μύτη και τζάμπα τα λεφτά που έδωσες και ο κόπος που πέρασες δηλαδή…!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top