Η Νίνα Λοτσάρη περιγράφει πως αντέδρασε η κόρη της όταν έμαθε ότι οι γονείς της χωρίζουν!

Το άκουσε στην τηλεόραση! "Έμεινα παγωτό" λέει η performer

Η Νίνα Λοτσάρη περιγράφει πως αντέδρασε η κόρη της όταν έμαθε ότι οι γονείς της χωρίζουν!

Για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη μίλησε η Νίνα Λοτσάρη.

  • H performer, μπορεί να έχει χωρίσει από τον σύζυγο της εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά οι δυο τους παραμένουν οικογένεια:

«Ο χωρισμός είναι απόφαση κάποιου και επιλογή κάποιου άλλου. Και αυτός που το αποφασίζει, πρέπει πρώτα να το αποδεχτεί. Σαφώς και είναι λυπηρός. Οι οικογένειες πρέπει να μένουν ενωμένες. Υπάρχουν δυο παιδιά. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, ξεκινάς με την προϋπόθεση πως θα είσαι για μια ζωή μαζί του».

5699_LOTSARI_PASXALI_SKORDALIS_1592013.jpg

  • Πως αντέδρασε όμως μετά τον διαζύγιο; Ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της;

«Δεν είμαι εκδικητική. Το αντίθετο. Λέω οκ, έγινε προχωράμε τη ζωή μας και τέλος. θεωρώ πολύ κακό κάρμα το να είμαι εκδικητική. Ξέρω πολύ καλά, πως αν μου κάνεις κάτι, δεν θα το βρεις σίγουρα από μένα, αλλά από αλλού».

  • Μάλιστα, έστειλε και τις ευχές της στον πρώην της, λέγοντας:

«Το συμφέρον της οικογένειας είναι μπροστά. Με τον Κωνσταντίνο θα είμαστε για πάντα οικογένεια. Αν βρει άλλη, μακάρι να βρει μια υπέροχη γυναίκα, να προσέχει και τα παιδιά μου αν είναι!»

  • Τέλος, περιγράφει και τη στιγμή που η μεγάλη της κόρη, άκουσε από μια εκπομπή στην τηλεόραση, πως οι γονείς της χωρίζουν!

«Τρώγαμε όλοι μαζί. Η μεγάλη μου κόρη είναι 8 χρονών και πολύ ώριμη. Πολύ ψύχραιμα, μου είπε “ρε μαμά, άκουσα αυτό. Ισχύει;”.Της απάντησα πως «είμαστε μια χαρά με το μπαμπά, αυτή τη στιγμή τρώμε όλοι μαζί, αλλά επειδή έχουμε κάποια θέματα με το μπαμπά, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ζούμε μαζί. αλλά δεν έχει σημασία, μας αγαπάει, και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Το θέμα έμεινε εκεί. Το παιδί δεν είπε τίποτ΄άλλο.Το ξεπεράσαμε εκείνη την ώρα πάρα πολύ χαλαρά. Έμεινα παγωτό, αλλά δεν το έδειξα καθόλου!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top