ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η εστεμμένη που έχει όγκο στον εγκέφαλο-Αισιόδοξη μετά την έκκληση της μητέρας της

ΔΕΙΤΕ τι λέει στο βίντεο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η εστεμμένη που έχει όγκο στον εγκέφαλο-Αισιόδοξη μετά την έκκληση της μητέρας της

​Η ιστορία της Νάσιας Λαμπίρη, άγγιξε όλο τον κόσμο που την παρακολούθησε.

Η νεαρή Μις Γιάνγκ στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2012, είναι ένα όμορφο κορίτσι με όνειρα που χτυπήθηκε σκληρά από τη μοίρα, καθώς διαγνώσθηκε ότι έχει όγκο στο κεφάλι!

181113171254_4245.jpg
Η μητέρα της πριν από δυο εβδομάδες διηγήθηκε στην εκπομπή "Μίλα" το δράμα που ζει το παιδί της και κάνει τη δική της έκκληση στον ιατρικό κόσμο.

Η μελαχρινή εστεμμένη καλλονή είναι ένα κορίτσι γεμάτο νιάτα και ομορφιά, εδώ όμως και λίγους μήνες βιώνει τον δικό της Γολγοθά, αφού η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να είναι κρίσιμη!

Μετά από αλλεπάλληλες εξετάσεις και νοσηλεία σε δημόσιο θεραπευτήριο εντοπίστηκε όγκος στο κεφάλι σε ένα ιδιαίτερο σημείο. Η Νάσια άρχισε να μην αισθάνεται καλά στις αρχές Οκτώβρη, όταν γύρισε σπίτι μετά από ένα βράδυ που πήγε να διασκεδάσει με φίλους.

Γερμίνωμα λέγεται ο όγκος που διέγνωσαν οι γιατροί και η μητέρα της έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή «Μίλα» για βοήθεια και βρέθηκε ο γιατρός που θα την χειρουργήσει.

Η Νάσια μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και είπε: «Είμαι πιο αισιόδοξη τώρα για την υγεία μου και με άλλαξε όλη αυτή η περιπέτεια εδώ και 2,5 μήνες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω εσάς κυρία Τατιάνα και το κανάλι σας. Αλλά και τους γιατρούς που θα με κάνουν όπως πριν, το πιστεύω, τον αδελφό μου, την οικογένειά μου, τον κόσμο και τη μάνα μου που είχε το θάρρος να έρθει σε σας και να με σώσει στην ουσία και την αγαπάω ��ολύ, πιο πολύ από ποτέ.»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top