Χωρίζουν Ν. Κοτοβός και Α. Βιγκόπουλος;

Μετά από εννιά μήνες γάμου εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα

Χωρίζουν Ν. Κοτοβός και Α. ��ιγκόπουλος;

Νικόλ Κοτοβός και Αχιλλέας Βιγκόπουλος είναι μόλις εννέα μήνες παντρεμένοι, όμως φαίνεται ότι το… μέλι στέρεψε γρήγορα και οι δυο τους αντιμετωπίζουν ήδη τα πρώτα τους προβλήματα στον γάμο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή επιχειρηματίας δηλώνει σε φίλους της ότι κάνει ένα… «διάλειμμα αυτή την περίοδο από τον σύζυγό της», ενώ άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού λένε ότι οι δυο τους ζουν πλέον σε διαφορετικά σπίτια.

Η Νικόλ Κοτοβός φέρεται να έχει μετακομίσει για λίγο στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι, ενώ ο σύζυγός της συνεχίζει να μένει στο σπίτι τους στο Κέντρο της Αθήνας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η Νικόλ Κοτοβός, όσο και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος αποφάσισαν να μείνουν λίγο χώρια για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και να συνειδητοποιήσουν αν αυτά που τους ενώνουν είναι πιο δυνατά, από αυτά που τους χωρίζουν.

Πάντως η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της είπε ότι συνάντησε το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες σε εστιατόριο των βορείων προαστίων και έδειχναν να είναι πολύ καλά μαζί.

Τι ισχύει τελικά, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Οι μόνοι που μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις φήμες είναι οι ίδιοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top