ΔΕΣ: δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε η Στικούδη!

Πώς έβαλε τον καλό της στο «Dancing» και ποιό μήνυμα του έστειλε;

ΔΕΣ: δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε η Στικούδη!

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να μην μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, μέσω του «Dancing With The Stars», όμως, έκανε μια… εξαίρεση: τραγούδι που έγραψε για εκείνη ο καλός της επέλεξε η τραγου��ίστρια, ενώ του έστειλε το μήνυμά της λέγοντας «θα είμαι μαζί σου ως το τέρμα»!

Η Κατερίνα χόρεψε το «Μου Ψιθυρίζεις» του Stan, το οποίο έχει γράψει ο αγαπημένος της, Βαγγέλης Σερίφης και… της βγήκε σε καλό, καθώς «έφαγε» την Χρύσπα όταν έμειναν οι δυό τους ως υποψήφιες προς αποχώρηση.

«Θέλω να βγάλουμε συναίσθημα, γιατί είναι η τραγούδι που κάνει την καρδιά μου να σπάσει! Με συγκινεί που ξέρω ότι οι στίχοι είναι γραμμένοι για μένα. Είναι πολύ γλυκό να ξέρεις ότι μέσα από την καθημερινότητα εμπνέεις τον σύντροφό σου στη δουλειά του», είπε η τραγουδίστρια στο βίντεο πριν την χορογραφία της.

Και, για να ανταποδώσει στον καλό της, η Κατερίνα κατέληξε: «μέσα από αυτό θέλω να δείξω πως, όταν είμαι ερωτευμένη και αγαπάω αληθινά, είμαι πάρα πολύ δυνατή και μπορώ να καταφέρω τα πάντα… Του αφιερώνω τον στίχο “θα είμαι μαζί σου ως το τέρμα”, ξέρει αυτός»!

Δες στο βίντεο την ερωτική εξομολόγηση της Στικούδη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top