Lady Gaga: «Η μαριχουάνα με έκανε να ξεχάσω ότι είμαι διάσημη»

Hot αποκαλύψεις για την… κακή της συνήθεια

Lady Gaga: «Η μαριχουάνα με έκανε να ξεχάσω ότι είμαι διάσημη»

Πρώτη ανάρτηση: 07/12/2013 00:40

Η Lady Gaga ποτέ δεν έχει κρύψει την… «αγάπη» της για την μαριχουάνα, όμως σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε τους λόγους που της αρέσει τόσο πολύ.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή Chatty Mann του Alan Carr δήλωσε:

gaga1.jpg

«Αυτό που λατρεύω στη μαριχουάνα είναι ότι ξεχνώ εντελώς ότι είμαι διάσημη. Τα ξεχνάω όλα. Κατεβάζω μια ρουφηξιά και είμαι και πάλι 17, Υπάρχει κάτι δημιουργικό και απελευθερωτικό σε όλο αυτό».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μόλις ένα μήνα μετά την αποκάλυψή της ότι κάπνιζε περίπου 15 τσιγαριλίκια την ημέρα όσο ανάρρωνε από την εγχείρησή της στον γοφό.

gaga2.jpg

Η Lady Gaga όμως υπερασπίστηκε και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων με αφορμή την αποκάλυψη του Tom Daley ότι είναι αμφιφυλόφιλος.

gaga3.jpg

Μάλιστα η τραγουδίστρια έκανε και μια πρωτότυπη πρόταση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθο��ν στη Ρωσία.

gaga4.jpg

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να συμμετάσχουμε στους αγώνες. Δεν ξέρω αν κανείς υπολογίζει τη γνώμη μου. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για του αξιόλογους αθλητές μας που προπονούνται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός», είπε, αναφερόμενη στη νομοθεσία που επικρατεί στη Ρωσία για τους ομοφυλόφιλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top