Κάνε κλικ και δες τον αδελφό του Τρύφωνα Σαμαρά

Τον περνάει δύο χρόνια και δεν έχουν καμία σχέση

Κάνε κλικ και δες τον αδελφό του Τρύφωνα Σαμαρά

Τον αδελφό του, Γιώργο, μας σύστησε ο Τρύφωνας Σαμαράς για πρώτη φορά, χαρακτηρίζοντάς τον, τον πιο κοντινό του άνθρωπο στον κόσμο.

«Ο θάνατος της μητέρας μας, τον Ιανουάριο του 2006, μας ένωσε ακόμη περισσότερο με τον Γιώργο και παρόλο που μπορεί να μην ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, αισθάνομαι ότι δεν έχω κανέναν άλλο τόσο δικό μου άνθρωπο, όσο τον αδελφό μου», είπε ο Τρύφωνας.

samaras1.jpg
Το ίδιο όμως αισθάνεται και ο Γιώργος.

«Ως παιδιά είχαμε ξεχωριστές παρέες, αλλά τώρα που μεγαλώσαμε βγαίνουμε συχνά μαζί, πηγαίνουμε σε club, στα μπουζούκια. Πάντα τον αγαπούσα, πάντα τον στήριζα, αλλά από τότε που χάσαμε την μητέρα μας αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνούμε περισσότερο», είπε.

Μάλιστα στον Γιώργο στοίχισε τόσο πολύ η απώλεια της μητέρας του, που εγκατέλειψε για πάντα την Αθήνα.

samaras2.jpg
«Ήταν μεγάλο πλήγμα για μένα, γιατί τότε έμενα ακόμα στο πατρικό μας. Θυμάμαι τις πρώτες εβδομάδες δεν ήθελα να περνάω έξω από το δωμάτιό της. Τρία χρόνια μετά αποφάσισα να μετακομίσω μαζί με τον πατέρα μας στο χωριό μας στην ορεινή Αρκαδία, όπου ασχολούμαι με την γη», είπε.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε ακόμα ότι ως παιδιά, τα δύο αδέλφια δεν είχαν καμία σχέση.

«Με τον Γιώργο μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, μέχρι που πήγαμε στον στρατό και είχε πλάκα γιατί εγώ κολλούσα αφίσες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Φάρα Φόσετ που έπαιρνα από τη Μανίνα και την Κατερίνα, ενώ εκείνος είχε φωτογραφίες ποδοσφαιριστών», είπε.

samaras3.jpg

Τώρα όμως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

«Πάντα ως μεγαλύτερος συμβούλευα τον αδελφό μου. Αυτό που του λέω είναι ότι πρέπει να προσέχει να κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου», είπε ο Τρύφωνας, ενώ ο Γιώργος πρόσθεσε:

samaras4.jpg

«Ως μικρότερος πάντα τον ακούω, αλλά δεν επεμβαίνω στην προσωπική του ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top