Κόρη Gerard Depardieu: «Ο πατέρας μου είναι ρεμάλι»

«Δεν πρόκειται να ζήσει μέχρι τα 70»

Κόρη Gerard Depardieu: «Ο πατέρας μου είναι ρεμάλι»

Την χειρότερη άποψη για τον Gerard Depardieu έχει η κόρη του Julie και μάλιστα δεν φοβάται να την πει δημόσια. Μπορεί οι αρχαίοι να έλεγαν τα εν οίκω μη εν δήμω, αλλά φαίνεται ότι η 40χρονη ηθοποιός δεν συμφωνεί μ’ αυτή τη ρήση.

depardieu.jpg

Έτσι σε συνέντευξή της, έβγαλε όλα τα άπλυτα του πατέρα της στη φόρα και μίλησε εντελώς απαξιωτικά.

«Έκανα πέντε φορές πλαστική στη μύτη γιατί δεν άντεχα τον εαυτό μου. Ήταν θέμα ταυτότητας για μένα. Δεν ήθελα να έχω αυτή τη μύτη γιατί έμοιαζε με κάποιου μέσα στην οικογένειά μου», είπε η Julie Depardieu στην εφημερίδα Le Monde και σε ένα ανεξήγητο ξέσπασμα, άρχισε να αναφέρεται στον 65χρονο πατέρα της με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

depardieu2.jpg

«Ο πατέρας μου δε θα φτάσει τα 70. Δεν είναι γέρος, αλλά αν μάθετε τι κάνει θα καταλάβετε ότι δεν την βγάζει για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι ο επόμενος στη λίστα, το ξέρω. Είναι ένα ρεμάλι. Τη μία λέει ένα πράγμα και κάνει το ακριβώς αντίθετο. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μαζί του. Δεν είναι προδότης, αλλά πρέπει να προσέχεις», είπε έξαλλη.

Η φήμη του Gerard Depardieu στη Γαλλία έχει φτάσει στο ναδίρ, μετά την απόφασή του να πάρει τη ρωσική υπηκοότητα για να γλιτώσει να πληρώνει φόρους στο Παρίσι.

Επίσης συχνά έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με την συμπεριφορά του, αφού έχει συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος το μηχανάκι του, ενώ πολλές φορές έχει τσακωθεί με δημοσιογράφους.

depardieu3.jpg

Ο Γάλλος ηθοποιός απέκτησε δύο παιδιά με την Elisabeth Guignot, όμως η κόρη του δήλωσε στη Le Monde ότι η οικογένειά τους ποτέ δεν ήταν δεμένη.

«Τα Χριστούγεννα συνέχεια τσακωνόμαστε. Πολλές φορές δεν ανοίγουμε καν τα δώρα γιατί όλοι έχουμε ήδη σηκωθεί από το τραπέζι από τα νεύρα μας», είπε, τονίζοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη και τον αδελφό της να μεγαλώνουν στη σκιά του πατέρα της.

depardieu4.jpg

«Είναι ο τύπος που πάντα είναι κάπου αλλού και που πάντα δικαιολογείται ότι δεν μπορεί να μείνει για πολύ. Ουσιαστικά αυτό είναι μια αναπηρία», είπε.

Ο Γάλλος ηθοποιός πάλι δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες της κόρης του. Το σίγουρο είναι ότι στην οικογένειά τους δεν είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top