Ε. Ελευθερίου: «Ο Ανδρέας μπορεί να μου κάνει πρόταση γάμου μόνο μέσω email»

Είναι πολύ busy τα παιδιά και δεν βρίσκονται

Δουλειές με φούντες έχουν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο καλός της Ανδρέας Γεωργίου, με αποτέλεσμα να επικοινωνούν μόνο μέσω μηνυμάτων και μέσω Skype.

«Δεν υπάρχει χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Ούτε για τον Ανδρέα, ούτε για την οικογένειά μου, ούτε για μένα. Χαίρομαι για την επιτυχία του. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά και τα πάει πολύ καλά. Οι κόποι του ανταμείβονται», είπε η Ελευθερία και αποκάλυψε ότι υπάρχουν μέρες που δεν συναντιούνται καν.

«Υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνουμε να επικοινωνήσουμε καθόλου ή στέλνουμε μόνο ένα μήνυμα για καληνύχτα. Η σχέση μας βασίζεται πάνω από όλα σε μια φιλία πολλών ετών. Γνωριζόμαστε οχτώ χρόνια. Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας και ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον πολύ καλά», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα και το πώς αυτή η φιλία, εξελίχθηκε τελικά σε… έρωτα.

«Δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει. Θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο timing. H ζωή που κάνουμε είναι δύσκολη από την άποψη ότι δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε ο ένας στον άλλο. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έτσι θα είναι τα πράγματα για τα επόμενα χρόνια, οπότε προτιμάμε να βλέπουμε τη σχέση μας πιο χαλαρά. Όπως και να εξελιχθεί στο μέλλον ο δεσμός μας, ο Ανδρέας θα είναι πάντα ένας άνθρωπος που αγαπώ και με αγαπάει κι αυτός», είπε.

Μάλιστα αυτή τη στιγμή ο καλός της θα μπορούσε να της κάνει πρόταση γάμου μόνο μέσω email.

«Μόνο μέσω email θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να μου κάνει πρόταση γάμου ο Ανδρέας. Δεν υπάρχει καν χρόνος για να βρεθούμε. Τις ελάχιστες ώρες που είμαστε μαζί, θα πούμε τα δικά μας, θα δούμε φίλους ή θα πάμε σινεμά. Οπότε μια πρόταση γάμου δεν είναι στο μυαλό κανενός μας αυτή τη στιγμή», είπε. ​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top