Α. Καμηλά: «Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να εγκαταλείψω τον σύζυγό μου»

«Οργάνωνα τις εγκυμοσύνες μου βάσει του NBA»

Α. Καμηλά: «Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να εγκαταλείψω τον σύζυγό μου»

Η Αλέκα Καμηλά γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Πρέντρακ Στογιάκοβιτς, αποφάσισε να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια και εγκατέλειψε για χάρη του την Ελλάδα. Η ίδια δεν διστάζει να μιλήσει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μιας και ο σύζυγός της, λόγω της δουλειάς τους αναγκαζόταν να λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι.

«Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολλές δυσκολίες. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις στη σχέση τους. Ζήσαμε πολύ δύσκολες, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Η ζωή μας μέχρι σήμερα είναι πάρα πολύ γεμάτη από συναισθήματα. Κάποιες φορές έπεφτε αυτός δίπλα μου, κάποιες άλλες ανέβαινα εγώ πλάι του», είπε.

kamila1.jpg
Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι σκέφτηκε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω και το είπα και στον Πέτζα. Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση», τόνισε.

Όπως είπε το μεγαλύτερο πρόβλημα στη σχέση τους ήταν το γεγονός ότι έμενε πάρα πολύ μόνη της. Χρειάστηκε μάλιστα να αντιμετωπίσει ολομόναχη δύσκολες καταστάσεις, όπως θέματα υγείας των παιδιών, χαρακτηρίζοντάς τον σύζυγό της «επισκέπτη».

kamila2.jpg

«Οργάνωνα μέχρι και τις εγκυμοσύνες μου βάσει του προγράμματος του NBA! Να γεννήσω, να έρθει ο Peja, να δει το παιδί δύο μέρες και να φύγει για τους αγώνες. Έτσι γίνονταν αυτά», είπε.

Τώρα όμως που ο Πρέντρακ Στογιάκοβιτς δεν παίζει πια μπάσκετ και έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, η σχέση τους έχει ανανεωθεί πλήρως.

kamila3.jpg
«Αυτό τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Peja. Και αυτό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον, με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων. Αυτό που ζούμε αυτήν τη στιγμή με τον άντρα μου είναι κάτι το συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top