Ιατροδικαστής: από τραύματα κι εγκαύματα πέθανε ο Walker

Τι αναφέρει η γνωμάτευση για το τραγικό τροχαίο του ηθοποιού

Ιατροδικαστής: από τραύματα κι εγκαύματα πέθανε ο Walker

Τα τραύματα και τα εγκαύματα, μετά την σφοδρή σύγκρουση και την φωτιά στην Porsche, επέφεραν τον θάνατο του Paul Walker, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Οι λεπτομέρειες από την γνωμάτευση έγιναν γνωστές αν και εκπρόσωπος του 40χρονου ηθοποιού είχε δηλώσει το αντίθετο, όπως έγραψε ήδη το star.gr. Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια του τροχαίου.

Ο ιατροδικαστής βασίστηκε σε οδοντικές αναλύσεις για την αναγνώριση, καθώς οι σοροί του Paul Walker και του 38χρονου φίλου του, Roger Rodas, είχαν καεί σε σημείο που δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστούν. Παράλληλα, έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες.

Αποδίδοντας και τους δύο θανάτους σε ατύχημα, η γνωμάτευση επισημαίνει πως ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, το Σάββατο που μας πέρασε, λόγω των τραυμάτων και της φωτιάς, ενώ ο φίλος του από τους πολλαπλούς τραυματισμούς που υπέστη!

Μετά την ιατροδικαστική γνωμάτευση, ανοίγει ο δρόμος γ��α την κηδεία των δύο άτυχων φίλων, ενώ ο πατέρας του Walker μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την τελευταία στιγμή που έζησε μαζί με τον γιό του. Μέχρι στιγμής, λεπτομέρειες για την ταφή δεν έχουν γίνει γνωστές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top