Ένα εκατ. ευρώ διεκδικεί από τον Πασχάλη η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του

Πολύ ακριβά του στοίχισε το… «στιγμιαίο λάθος»

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν να μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον Πασχάλη και τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα του οχτάχρονου, εξώγαμου γιου του.

Έξι ολόκληρα χρόνια κρατά η δικαστική τους διαμάχη, με τα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν τώρα ότι η γυναίκα διεκδικεί από τον παρουσιαστή ένα εκατομμύριο ευρώ!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι έγραψε το παιδί σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο με το επίθετο και του Πασχάλη, αλλά και το δικό της.

Η μητέρα του παιδιού μετά το τεστ DNA που έγινε και βγήκε θετικό, φέρεται να διεκδίκησε 300.000 ευρώ διατροφή. Ο τραγουδιστής όμως αμφισβήτησε το αποτέλεσμα και κυρίως τον τρόπο που έγινε.

Η δικηγόρος της γυναίκας, υποστηρίζει ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί, υπό άσχημες οικονομικές συνθήκες και αυτό γιατί ο Πασχάλης δεν συμμετέχει ούτε στο ελάχιστο στα έξοδα ανατροφής του.

Ο Πασχάλης από την πλευρά του επιμένει να αρνείται την πατρότητα και ζητά τη διενέργεια και δεύτερου τεστ DNA, αίτημα που απορρίφθηκε από το δικαστήριο, με αποτέλεσμα εκείνος να ζητήσει αναψηλάφηση της δίκης.

Εκκρεμεί λοιπόν μία απόφαση για το αν θα βρεθούν και πάλι στα δικαστήρια ο Πασχάλης και η κυρία… «στιγμιαίο λάθος», όπως την… «βάφτισε» ο ίδιος ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα μέχρι τότε η μητέρα να μην μπορεί να πάρει χρήματα για διατροφή και ακόμα κι αν δικαιωθεί δεν θα μπορέσει να τα πάρει αναδρομικά.

Η δικηγόρος της γυναίκας, διέψευσε τα όσα γράφονται για το ιδιωτικό σχολείο, χαρακτηρίζοντάς τα αποκυήματα φαντασίας όσων τα γράφουν.

Όσο για το ένα εκατομμύριο ευρώ που διεκδικεί η γυναίκα από τον τραγουδιστή; Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή διεκδίκησε αυτό το ποσό ως διατροφή, μετά ��πεσε στα 750.000 ευρώ για να της επιδικαστεί τελικά διατροφή ύψους 100.000 ευρώ. Η ίδια έχει ασκήσει έφεση και εκκρεμεί και αυτή η απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top