Κάτω από άκρα μυστικότητα τα αποτελέσματα της αυτοψίας του Paul Walker

Όλες οι πληροφορίες για το θάνατο του 40χρονου ηθοποιού είναι «κλειδωμένες»

Κάτω από άκρα μυστικότητα τα αποτελέσματα της αυτοψίας του Paul Walker

Όσοι ψάχνουν απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο του Paul Walker, θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο, μιας και τα αποτελέσματα της αυτοψίας του 40χρονου ηθοποιού είναι πολύ καλά… «κλειδωμένα».

Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, ο ιατροδικαστής του Los Angeles ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δύσκολο αυτό έργο, ώστε να δώσει τις δικές του, επιστημονικές απαντήσεις για την τραγωδία.

Ωστόσο, εκπρόσωποι του ηθοποιού, απαντώντας στα διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν την νεκροψία να έχει ολοκληρωθεί, λένε πως προς το παρόν, δεν υπάρχει περίπτωση καμία πληροφορία να δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θέμα.

spl641628_003.jpg
Τονίζουν πως όλα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, οι πληροφορίες είναι πολύ καλά «κλ��ιδωμένες» και φυλαγμένες, καθώς και ότι το προσεχές διάστημα δεν αναμένεται να δοθεί καμία επίσημη απάντηση.

Προς το παρόν πάντως, οι Αρχές εξετάζουν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, βάσει μαρτύρων που το είδαν να συμβαίνει, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν τι οδήγησε την Porsche Carrera στην κούρσα θανάτου.

spl660101_001.jpg

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες πάντως, ισχυρίζονται πως το αυτοκίνητο έδειχνε να πηγαίνει μόνο του, και μάλιστα με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έχοντας χάσει τον έλεγχο.

Όλ΄αυτά όμως είναι μέχρι στιγμής εικασίες, μέχρι ιατροδικαστής και Αρχές να πουν επίσημα και υπεύθυνα, τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top