Ε. Παπαρίζου: «Η μάχη μου με την κατάθλιψη ήταν ένα μεγάλο ταξίδι»

Όλα όσα είπε για τα δύσκολα που πέρασε σε σουηδικό κανάλι

Ε. Παπαρίζου: «Η μάχη μου με την κατάθλιψη ήταν ένα μεγάλο ταξίδι»

Το πρόσωπο της επικαιρότητας έχει γίνει η Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία με αφορμή και τη συμμετοχή της στα προημιτελικά για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη Χώρα στην Eurovision της Δανίας. Η Έλενα, μίλησε σε σουηδική εφημερίδα και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την κατάθλιψη.

«Δεν είναι η όλη διαδικασία που περνάς μέχρι να φτάσεις στην κατάθλιψη. Λες “τώρα έφτασα στον πάτο και πρέπει να ξανανέβω”. Οπότε αυτόν ήταν ένα μεγάλο ταξίδι», είπε και αποκάλυψε ότι για να βγει από το τούνελ ζήτησε βοήθεια.

«Ζήτησα βοήθεια από επαγγελματία και είχα και τη βοήθεια της φανταστικής μου οικογένειας, η οποία ήταν δίπλα μου. Ποτέ δεν πρέπει να αρνείσαι επαγγελματική βοήθεια. Πρέπει να διαλογίζεσαι τον εαυτό σου, να είσαι σε θέση να συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Να είσαι ειλικρινής και αληθινός με τον εαυτό σου», είπε.

Μίλησε επίσης και για την απόφασή της να συμμετέχει φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision με τη Σουηδία,μετά από αρκετές φορές που είχε απορρίψει τις προτάσεις της σουηδική τηλεόρασης.

«Μου ζήτησαν να συμμετάσχω από το 2011, αλλά τότε ήταν η τελευταία φορά. Και τότε μου είχαν πει “δεν έρχεσαι να πεις με τον δικό σου τρόπο το popular” και είχα πει ναι. Πέρσι δεν μου ζήτησαν να συμμετάσχω, οπότε φέτος ήρθα μόνη μου. Τόσα χρόνια ένιωθα ότι δεν είχα βρει το σωστό τραγούδι. Έλεγα επίσης ότι δεν μπορώ να ξανακάνω αυτό ταξίδι, αφού το είχα κάνει δύο φορές», είπε.

Δεν έκρυψε πάλι ότι νιώθει σαν να ξεκινά από την αρχή, αφού παίρνει μέρος στα προκριματικά του σουηδικού διαγωνισμού και δεν πηγαίνει κατευθείαν στη Eurovision με ανάθεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top