Κι όμως: φαβορί για «πρόσωπο της χρονιάς» η Miley Cyrus

Πρώτη στην ψηφοφορία του «Τime» - «τρώει» ακόμα και πολιτικούς ηγέτες

Κι όμως: φαβορί για «πρόσωπο της χρονιάς» η Miley Cyrus

Πρώτη ανάρτηση: 03/12/2013 00:45

Κοίτα να δεις πού της βγαίνουν σε καλό της Miley Cyrus τα γυμνά και όσα άλλα εκκεντρικά κάνει τον τελευταίο καιρό: η τραγουδίστρια προηγείται στην ψηφοφορία για το «πρόσωπο της χρονιάς», αφήνοντας πίσω της τους ισχυρούς ηγέτες του πλανήτη, οι οποίοι συγκεντρώνουν με το ζόρι 1%!

Στην καθιερωμένη ψηφοφορία του περιοδικού «Time», που ολοκληρώνεται την Τετάρτη, το «κακό κορίτσι» της μουσικής βιομηχανίας συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή το 20,1%, τουτέστιν πάνω από 200.000 ψήφους.

Δεύτερος, έρχεται ο Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας, στρατηγός Abdel Fattah El – Sisi, με 18,7%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, Recep Tayyip Erdogan, με 18,4%.

Μέσω της ψηφοφορίας του «Τime», οι πολίτες όλου του κόσμου φαίνεται πως στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στους πολιτικούς, καθώς Barack Obama και Angela Merkel βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, με λιγότερο από 1%, ενώ τους περνάει και η Angelina Jolie και το πριγκιπικό μωρό!

Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν το αποτέλεσμα -το οποίο θα ανακοινωθεί στις 11 του μήνα- και κατηγορούν τους fans της Miley πως κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κερδίσει τον τίτλο!

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

Miley Cyrus: 20,1%
Abdel Fattah El – Sisi: 18,7%
Recep Tayyip Erdogan: 18,4%
Narenda Modi: 16,8%
Bashar Al – Assad: 2,4%
Edward Snowden: 2,2%
Angelina Jolie: 0,9%
Prince George Alexander Louis: 0,8%
Angela Merkel: 0,7%
Barack Obama: 0,5%

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top