Έλληνας ηθοποιός: «Δεν θα παντρευτώ ποτέ και αν μ’αρέσει στο Άγιο Όρος, θα πάω να μείνω»

Ποιά η σχέση του με το Νίκο Κούρκουλο;

Έλληνας ηθοποιός: «Δεν θα παντρευτώ ποτέ και αν μ’αρέσει στο Άγιο Όρος, θα πάω να μείνω»

​Με συμμετοχές στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και σε άλλες σειρές, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έγινε γνωστός μέσω της διαφήμισης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και της «Ελενίτσας» του!

Έχει τελειώσει προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, το Εθνικό και τώρα είναι στο πτυχίο του στη Φιλοσοφική. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι ντροπαλός και αγοραφοβικός από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

«Το 2005 είχα μόλις τελειώσει το Εθνικό κι επειδή είδα πράγματα που δεν μου ταίριαζαν, είπα ότι θα πάω να δώσω ή στην Καλών Τεχνών ή στη Φιλοσοφική. Υπήρξε όμως, ένας άνθρωπος που με κράτησε: ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν τον ήξερα, δεν με ήξερε , αλλά με φώναξε στο γραφείο του όταν έμαθε ότι κάποιοι μιλούσαν για μένα με τα καλύτερα λόγια και μου άλλαξε γνώμη. Μόνο γι’ αυτόν τον άνθρωπο κι επειδή μου μίλησε έτσι, σαν να ήταν πατέρας μου, άλλαξα γνώμη» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

lewnidas.jpg
Ακόμη, παραδέχεται: «Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Άλλο το να πιστεύω στο θεό κι άλλο να κάνω το θρησκοληπτικό κομμάτι απαιτεί για να είσαι “καλός χριστιανός’. Δεν νιώθω ότι πρέπει να υπηρετήσω ένα κλισέ μιας τελετής. Ίσως να παντρευόμουν αν ζούσα σε μια άλλη εποχή και σε άλλη χώρα».

Τέλος, αναφέρει: «Θα πάω στο Άγιο Όρος το Δεκέμβριο με τρεις συναδέλφους από την παράσταση που ετοιμάζουμε, για 4 μέρες. Το περιμένω πως και πως. Ήθελα από παλιά να πάω, αλλά δεν είχε τύχει. Άμα μου αρέσει, θα πάω να μείνω!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top