ΣΟΚ! Νεκρός ο πρωταγωνιστής του «Fast & Furious» σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνα και πήρε φωτιά

Συγκλονισμένο είναι το Hollywood από την είδηση ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Fast & Furious», Paul Walker σκοτώθηκε το Σάββατο σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Καλιφόρνια σε ηλικία μόλις 40 ετών.

walker1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας φίλος του γνωστού ηθοποιού οδηγούσε το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε έναν στύλο.

walker11.jpg

Εκπρόσωποι του άτυχου ηθοποιού επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook και στο Twitter.

walker2.jpg
Ο Paul Walker βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο άρχισε να σπινιάρει εκτός ελέγχου στις 15:30 τοπική ώρα.

walker3.jpg

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι ο Paul Walker έχασε τη ζωή του σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα την ώρα που κατευθυνόταν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωνε η οργάνωση Reach Out Worldwide, την οποία είχε ιδρύσει ο ίδιος. Ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο ενός φίλους του, ενώ και οι δύο έχασαν τη ζωή τους. Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας και ευχαριστούμε που προσεύχεστε για την οικογένεια και τους φίλους του, αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το πού μπορείτε να στέλνετε τα συλλυπητήρια σας», έγραψαν οι εκπρόσωποι του ηθοποιού στη σελίδα του στο Facebook.

walker4.jpg

O Paul Walker βρισκόταν στην περιοχή για να πάει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για την ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Χαϊγιάν στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ηθοποιός και ο φίλος του αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, όμως η μοίρα επεφύλασσε το πιο τραγικό τέλος και για τους δυο τους.

walker5.jpg

Ήταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση, που το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά. Περαστικοί προσπάθησαν να την σβήσουν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και η πυροσβεστική.

walker6.jpg

Ο Walker έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Fast & Furious», όπου υποδυόταν έναν οδηγό γρήγορων αυτοκινήτων. Τραγική ειρωνεία, να φύγει από τη ζωή ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

walker7.jpg

Είχε γεννηθεί στο Glendale της Καλιφόρνιας και είχε μεγαλώσει μαζί με τα τέσσερα αδέλφια του στο Σαν Φερνάντο Βάλεϊ.

walker8.jpg

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη showbiz για να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένειά του. Ύστερα από κάποιους ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’80, το 1998 πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Meet the Deedles», ενώ είχε δεύτερους ρόλους και σε άλλες ταινίες.

walker9.jpg

Η αναγνώριση ήρθε το 2000, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Fast & Furious», που έγινε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα αυτή την περίοδο βρισκόταν σε γυρίσματα για μια ακόμα συνέχεια της ταινίας μαζί με τον Vin Diesel και ήταν πολύ ενθουσιασμένος.

walker10.jpg

Τα social media έχουν ήδη πλημμυρίσει με συλλυπητήρια μηνύματα για τον ηθοποιό, με θαυμαστές του και συναδέλφους του να μην μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια στη ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top