Γαρμπή: «έκανε καλά η Βανδή, αν ένιωσε προσβεβλημένη»

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής

Γαρμπή: «έκανε καλά η Βανδή, αν ένιωσε προσβεβλημένη»

Την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα μετά τις δηλώσεις Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή σχολίασε η Καίτη Γαρμπή, ενώ μίλησε ��αι για τον τραγουδιστή, καθώς έχει συνεργαστεί μαζί του.

«Έκανε πολύ καλά γιατί αυτό ένιωθε και με το ζόρι δεν μπορούσε να την αναγκάσει κανείς, αν ένιωσε ότι είχε προσβληθεί από αυτά που είπε ο συνάδελφός της», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως και την ίδια θα την πείραζε η θέση που παίρνει κάποιος στα πολιτικά.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια, που ήταν μαζί με την συνάδελφό της όταν έγιναν οι επίμαχες δηλώσεις, αποκάλυψε πως αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε, αλλά κατάλαβαν τι ήταν όταν πια διάβασαν τα λεγόμενα του Νότη.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τραγουδιστή, η Καίτη ανέφερε: «η άποψη του καθενός είναι σεβαστή, αλλά εγώ την άποψή μου, ειδικά όταν είναι και τέτοιου είδους άποψη, την λέω με τους φίλους μου στο σαλόνι του σπιτιού μου. Εκεί θα φωνάξω, θα βρίσω, θα κατηγορήσω».

«Δεν μπορούμε δημόσια πρόσωπα να ανοιγόμαστε και να λέμε τέτοια πράγματα, αλλά, από την άλλη, είναι και δικαίωμά του», συνέχισε, προσθέτοντας ότι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να έχουν έναν τρόπο όταν εκφράζονται. «Και στην καθημερινότητά μας, έχει διαφορά ο τρόπος με τον οποίο λες την αλήθεια», επισήμανε.

Αναφερόμενη στον συνάδελφό της, με τον οποίο έχει μοιραστεί την ίδια πίστα προ ετών, η Καίτη είπε: «ο Νότης είναι και αντιδραστικός είναι και την άποψή του την υπερασπίζεται με πάθος. Είναι κύριος με «Κ» κεφαλαίο! Τραγουδάει με πάθος, μιλάει με πάθος, ζει με πάθος, οπότε δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top