Γ. Μαζωνάκης: «Μετά τις δηλώσεις του Νότη δε θα συνεργαζόμουν μαζί του»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι καλλιτέχνες θέλουν να γίνουν κομματάρχες»

Γ. Μαζωνάκης: «Μετά τις δηλώσεις του Νότη δε θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Για το μεγάλο σούσουρο που έχει προκληθεί μετά από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή και την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει τη συνεργασία τους μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά πιάνει μια μανία τους καλλιτέχνες να γίνουν κομματάρχες. Δεν μου αρέσει επίσης που ο ένας ρίχνει ευθύνες στον άλλο και κανείς δεν λέει στην Ελλάδα “φταίω κι εγώ”. Αντί να ενωθούμε, να κάνουμε ένα ξεκίνημα για να μπορέσει να αλλάξει αυτή η κατάσταση, ο ένας τα ρίχνει στον άλλο», είπε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι οι καλλιτέχνες θα έπρεπε να έχουν άποψη, αλλά δεν χρειάζεται να την προβάλλουν για να επηρεάσουν τον κόσμο.

«Σαφώς πρέπει οι καλλιτέχνες να έχουν άποψη, αλλά εγώ για παράδειγμα δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα σύρω τον λαό κάπου. Στο παρελθόν μπορεί οι καλλιτέχνες να επηρέαζαν, αλλά τώρα είναι άλλες εποχές».

Πάντως ο Γιώργος Μαζωνάκης τόνισε ότι μετά από τις δηλώσεις του Νότη για τη Χρυσή Αυγή, ούτε κι εκείνος θα συνεργαζόταν μαζί του.

«Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σφακιανάκη, άψογα. Μετά από αυτή τη δήλωση για τη Χρυσή Αυγή, δεν ξέρω… προφανώς δεν θα δούλευα μαζί του», είπε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όμως μίλησε και για την δύσκολη περίοδο που έπρεπε να αντιμετωπίσει την αγοραφοβία του.

«Είμαι ντροπαλός σαν άνθρωπος και δεν με πιστεύουν. Πέρασα μια αγοραφοβία και τότε οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι σνόμπ. Δεν καταλάβαιναν ότι αισθανόμουν άβολα και ντρεπόμουν. Τώρα το έχω ξεπεράσει και απολαμβάνω να με πλησιάζει ο κόσμος», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top