ΦΩΤΟ: πρώτο τραπέζι… Σχοινά γιόρτασε η Καίτη Γαρμπή!

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της τραγουδίστριας σε όσους της ευχήθηκαν

ΦΩΤΟ: πρώτο τραπέζι… Σχοινά γιόρτασε η Καίτη Γαρμπή!

Στο πλευρό του συζύγου της, Διονύση Σχοινά, ξημέρωσε την ημέρα της ονομαστικής της γιορτή η Καίτη Γαρμπή, διασκεδάζοντας με τα τραγούδια του! Στο μεταξύ, οι fans της «πλημμύρισαν» τα social media με ευχές και η τραγουδίστρια τους απάντησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αυτή την Παρασκευή, η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι, όπου ο αγαπημένος της τραγουδά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

kaiti.jpg

«Στο 4711 διασκεδάζοντας με το αστέρι», έγραψε η Καίτη στα social media και «ανέβασε» φωτογραφία της από το μαγαζί, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτογραφία από το ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί, με την λεζάντα «τα σπάει ο Διονυσάκος μας»!

sxoinas1.jpg

Απαντώντας στην «καταιγίδα» ευχών από fans και φίλους, η Καίτη έγραψε στις σελίδες της στο Ίντερνετ: «είναι συγκινη��ικό το πόσοι άνθρωποι μου εύχεστε κάθε χρόνο στη γιορτή μου! Μη σταματήσετε ποτέ να με σκέφτεστε και να μου στέλνετε αυτά τα εκρηκτικά μηνύματα αγάπης!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Όλους!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top