Μαστροκώστα για Δέλλα: «είχα περάσει διάφορα και είχα λόγο να ζηλέψω»

Τι την δυσκόλεψε στη σχέση τους;

Μαστροκώστα για Δέλλα: «είχα περάσει διάφορα και είχα λόγο να ζηλέψω»

«Είχα τρομερή ανασφάλεια!», παραδέχθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε στη σχέση και τον γάμο με τον Τραϊανό Δέλλα.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, η Γωγώ ανέφερε: «ο χαρακτήρας του ε��ναι βαρύς. Λέει μόνο αυτά που πρέπει να πει. Πολλές φορές για να μη με στεναχωρήσει, ίσως να μη μου πει κάτι. Οπότε εγώ καλούμαι να μαντέψω, να αναγνωρίσω τι είναι αυτό που δεν του αρέσει και φυσικά στη συνέχεια να μην το κάνω».

«Πολλές φορές στην αρχή οι σχέσεις είναι λίγο περίεργες. Εκεί είχα περάσει διάφορα και είχα δικαίωμα να ζηλέψω. Αλλά ήξερα από την αρχή ότι αν ήθελε να είναι μαζί μου, θα ήταν μόνο μαζί μου», ενώ για τη ζήλεια στη σχέση τους πρόσθεσε: «δεν με έχει ζηλέψει ποτέ. Δεν με ρωτάει τίποτα... Δεν είμαι και από τις γυναίκες που βγαίνουν, ούτε πάω στα μπουζούκια. Έτσι βλέπω εγώ μια παντρεμένη γυναίκα».

Αποκαλύπτοντας πως όταν μετακόμισαν στην Κύπρο, λόγω των επαγγελματικών του Τραϊανού Δέλλα, πέρασε δύσκολα, η Γωγώ κατέληξε: «είμαι μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκε στα 20. αποφάσισα να είμαι με έναν άνθρωπο σε μια πιο ώριμη ηλικία. Είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω τι θέλω. Από τη στιγμή που θέλω αυτό, θα το υποστηρίξω μέχρι τέλους. Όταν πήγα στην Κύπρο, δεν θα στο κρύψω, δυσκολεύτηκα! Ήταν και με την εγκυμοσύνη, που η ψυχολογία μιας γυναίκας είναι λίγο περίεργη».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top