Παίκτρια του Dancing είπε:«Έχω απατηθεί.Ακόμα δεν γνωρίζει ο τότε σύντροφός μου ότι το έμαθα»!

«Με παρουσίασαν ως ζευγάρι με έναν φίλο μου που δεν ζει πια!»

Παίκτρια του Dancing είπε:«Έχω απατηθεί.Ακόμα δεν γνωρίζει ο τότε σύντροφός μου ότι το έμαθα»!

​Η Κλέλια Πανταζή που σήμερα συμμετέχει στο Dancing With The Stars, ονειρεύεται να δημιουργήσει οικογένεια, εξομολογείται πόσο πόνεσε που δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθή��ας και μιλάει για την προσωπική της ζωή.

image.jpg
Οι Ολυμπιακοί αγώνες

«Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είχα στόχο να τελειώσω την καριέρα μου στους Ολυμπιακούς της χώρας μου. Με πόνεσε και με πλήγωσε πολύ. Έκλαψα πολύ. Θυμάμαι είχα μείνει στο γήπεδο μέχρι αργά το βράδυ με τα φώτα σβηστά και έκλαιγα.»

Έχει σχέση αυτή τη περίοδο;

«Δεν έχω προχωρήσει ακόμη. Είμαι μόνη μου, έπειτα από έναν χωρισμό που έγινε πριν από αρκετό διάστημα. Είναι εν μέρει επιλογή μου».

Όμως δεν απάντησε για το αν απέχει και ερωτικά:

«Δεν θα σου απαντήσω. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα!»

Την έχουν απατήσει!

«Ακόμα δεν γνωρίζει ο τότε σύντροφός μου, ότι το είχα μάθει. Συμπεριφέρθηκα ως κυρία. Δεν έκανα σκηνή. Απλώς αποχώρησα από τη σχέση. Είχα υποψίες και αργότερα επιβεβαιώθηκαν. Δεν έχω απωθημένα. Είμαι 28 χρόνων και έτοιμη να προχωρήσω, χωρίς να κυνηγώ τον έρωτα από πίσω.»

Η πιο μεγάλη ανακρίβεια που έχει γραφτεί για εκείνη

«Πρόσφατα σε εβδομαδιαίο περιοδικό έκαναν μοντάζ μιας φωτογραφίας στην οποία είμαι δήθεν με ένα φίλο μου που δεν ζει πια! Εξοργίστηκα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

ytijjj.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top