Χώρισε την Mendes και γύρισε στην πρώην ο Ryan Gosling;

Σούσουρο μεγάλο στο Hollywood για τον σέξι ηθοποιό

Χώρισε την Mendes και γύρισε στην πρώην ο Ryan Gosling;

Τελικά με ποιά έχει δεσμό ο Ryan Golsing; Με την Eva Mendes ή... με την πρώην του; Λίγες ημέρες μετά τις φήμες για χωρισμό, το Hollywood βουίζει ότι ο σέξι ηθοποιός επέστρεψε στην αγκαλιά της Rachel McAdams!

Όπως έχει γράψει το star.gr, οι φήμες θέλουν την σχέση Ryan – Eva να έλαβε τέλος έπειτα από δύο χρόνια, κάτι που εκπρόσωπος της ηθοποιού διέψευσε.

ryan_eva.jpg

Και εκεί που υπήρχε σιωπή... ιδού η νέα φημολογία, την οποία ουδείς έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής: όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ηθοποιός όχι μόνο χώρισε, αλλά είναι ξανά μαζί με την Rachel McAdams, με την οποία ήταν ζευγάρι πριν από την Eva Mendes!

Ryan και Rachel ήταν μαζί για δύο χρόνια, μετά την γνωριμία τους στην ταινία «The Notebook». Μάλιστα, μετά τον χωρισμό, ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει την συνάδελφό του ως «μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μου».

Όσο ο ηθοποιός ζούσε τον έρωτα με την Eva Mendes, η Rachel έκανε σύντομους δεσμούς με τους συναδέλφους της Josh Lucas και Michael Sheen, ενώ οι φήμες λένε πως επανασυνδέθηκε με τον Ryan μετά τον τελευταίο χωρισμό της!

ryan_rachel.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top