Εστεμμένη καλλονή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Η έκκληση της μητέρας της να βρεθεί γιατρός που θα την αναλάβει

Η Νάσια Λαμπίρη, Μις Γιάνγκ στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2012, είναι ένα όμορφο κορίτσι με όνειρα που χτυπήθηκε σκληρά απ΄ τη μοίρα. Η μητέρα της διηγείται στην εκπομπή "Μίλα" το δράμα που ζει το παιδί της και κάνει τη δική της έκκληση στον ιατρικό κόσμο.

miss-young.jpg

«Το παιδί ξαφνικά μέσα σε 1,5 μήνα αρρώστησε. Μία νευρολόγος θεώρησε απαραίτητο να γίνει αξονική και βρέθηκε όγκος στο κεφαλάκι του. Το εξετάσανε, το ψάξανε και βρήκανε ότι είναι πολύ επικίνδυνος γιατί είναι κοντά στον οπτικό φλοιό. Μετά από πολύ καιρό μου δώσανε εξιτήριο και το πήρα το παιδί σπίτι, χωρίς να μου πουν οποιονδήποτε κίνδυνο, και ξαφνικά το παιδί μου στην εβδομάδα μέσα, χωρίς να ξέρω εγώ τι είχε πάθει, δεν ήτανε καλά και έπαθε υδροκεφαλία, γέμισε λέει υγρό το κεφαλάκι του από τον όγκο και πίεζε, κι αν δεν το χειρουργούσαν σε μία ώρα θα πέθαινε το παιδί», λέει η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια.

kalisteia_2012_2.jpg
Η Νάσια χειρουργήθηκε και το υγρό απομακρύνθηκε, όμως η αφαίρεση του όγκου έχει πολύ υψηλό ρίσκο και η μητέρα της διστάζει να δώσει την έγκριση της για μία νέα επέμβαση.

«Μου δίνουν 15% ότι θα πεθάνει το παιδί στο χειρουργείο. Εγώ δεν μπορώ να το βάλω στο χειρουργείο με 15%. Δεν μπορώ να υπογράψω εγώ τέτοιο πράγμα. Καμιά μάνα δεν θα υπέγραφε. Έχει έναν όγκο που λέγεται Γερμίνωμα, αλλά δεν είναι βέβαιοι, μπορεί να είναι άλλου είδους όγκος και δεν μπορούν να κάνουν ακτινοθεραπεία αν δεν ξέρουν ότι είναι όντως αυτό. Δεν ξέρουν ακόμα αν εί��αι καλοήθης ή κακοήθης ο όγκος. Εμένα να πάρει ο Θεός, όχι αυτό το κοριτσάκι. Ποιός γιατρός μπορεί να το κάνει καλά; Αυτό θέλω», δηλώνει και κάνει έκκληση να μπορέσει να αναλάβει κάποιος ειδικός γιατρός την δύσκολη περίπτωση της κόρης της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top