Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είμαι πάλι μόνος μου»!

Τι θα δούμε στη νέα του ταινία;

​Για τη νέα ταινία που ετοιμάζει, την επιτυχία του “Αν” και για το ότι δεν είναι σε σχέση αυτό το διάστημα μίλησε σε συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Αρνητικά απάντησε στην ερώτηση «αν υπάρχει πάθος στη ζωή του αυτό το διάστημα» ο Παπακαλιάτης.

«Είμαι μόνος μου πάλι» είπε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός και διευκρίνισε για την περίοδο από το καλοκαίρι και έπειτα.

Η επιτυχία της ταινί��ς του, «Αν» στην Αμερική

«Όταν συνειδητοποίησα ότι η ούρα έξω από τον κινηματογράφο στο Broadway ήταν για το δικό μας θέατρο ήταν… εντυπωσιακό!! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε στη Νέα Υόρκη η ταινία. Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου».

Τι ερωτήσεις έκαναν οι αμερικάνοι δημοσιογράφοι στην Αμερική;

«Τα ίδια που με ρωτούσαν και στην Ευρώπη. Όλες οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με τα “αν” στη ζωή και την μοίρα. Ακόμα, με ρωτούσαν για την οικονομική κρίση και το φόντο στην ταινία. Με ρωτούσαν για την περιοχή Πλάκα και τις όμορφες αυτές εικόνες που δυστυχώς δεν βλέπουν στην τηλεόραση. Μονάχα την σκληρή πλευρά της Ελλάδας βλέπουν».

Τι θα δούμε στην ταινία που ετοιμάζει τώρα;

«Το έχω γράψει το σενάριο της επόμενης ιστορίας, απλά τώρα το διορθώνω. Το concept είναι δύσκολο, αλλά προκλητικό. Έλληνες θα φτιάξουμε την ταινία και θα αφορά σε τρεις ερωτικές ιστορίες. Θα φέρουμε ξένους πρωταγωνιστές στην Ελλάδα, μια γυναίκα και δυο άντρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top